Vad gör du när du inte kan se Idol på TV?

I förrgår frågade Annika Elgeskog vad jag gör på fredagskvällarna när jag inte kan se Idol på TV? Hon beskrev hur hon efter en lång arbetsvecka kommer hem, slänger sig i soffan, andas ut och slappnar av framför TV:n och ser Idol. Ibland tänker hon på mig och undrar: vad gör en digital nomad en fredagskväll?

Det första jag tänker på, när Annika ställer frågan, är att jag inte har ”vanliga” arbetsveckor. Jag och Annika pratar på en tisdag och jag sitter på ett kafé i Las Palmas, dricker kaffe och tittar ut över Atlanten. Det är 25 grader i skuggan och blå himmel. Jag är avslappnad, är på semester fast jag jobbar.

Vad jag gör på fredagskvällarna beror på var i världen jag befinner mig. Här i Las Palmas är det inte fredagskvällarna som är mest intressanta, det är torsdagar och lördagar. På torsdagar är det tapas kväll i gamla stan. Det är supermysigt då alla restaurangerna säljer tapas för en eller två euro. Man kan till och med äta sushitapas på en torsdag i Las Palmas. På lördagar är det musik på Tiramisu och Mumbai vid Las Canteras. I lördags lyssnade jag till Kubans salsa och senare på kvällen till ett rockband. Bra musik och härlig stämning!

I Santiago de Compostela gick vi ut och åt på fredagskvällarna. I Ubud på Bali gör jag yoga eller dansar extatisk dans på fredagskvällarna. I Mellieha, Malta, går jag på Last Paradise och sjunger karaoke. Andra fredagskvällar stannar jag hemma och ser på serier via Netflix.

Det jag gör när jag inte kan se Idol på TV är att ta del av det lokala livet på den plats där jag befinner mig.

Comments

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →

6 kommentarer

  1. Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read
    this article i thought i could also make comment due to this
    sensible paragraph.

  2. I just want to say I’m beginner to blogs and actually savored this blog. Probably I’m want to bookmark your blog post . You absolutely come with awesome articles and reviews. Thanks a lot for sharing your web-site.

  3. I just want to say I am all new to blogging and certainly liked your web blog. Most likely I’m likely to bookmark your website . You definitely come with really good articles. Many thanks for revealing your website.

  4. I simply want to mention I am very new to weblog and seriously liked your web site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog . You surely come with wonderful article content. Thanks a lot for revealing your blog site.

  5. I just want to mention I am just new to blogging and site-building and seriously liked you’re blog. More than likely I’m going to bookmark your blog post . You actually come with superb well written articles. With thanks for sharing your web-site.

  6. I just want to mention I’m all new to weblog and actually liked your blog. Probably I’m planning to bookmark your blog . You amazingly come with awesome article content. Thank you for sharing with us your webpage.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.