Den här artikeln handlar om de bästa bloggarna för att göra affärer på webben. Men först några ord om livet som digital nomad.

Jag kom till Göteborg i tisdags. Det är härligt att resa igen. Jag njuter av att vara på flygplatser. Det har jag alltid gjort. Av någon anledning så blir jag lugn och kreativ på flygplatser. Det är som att vara mitt i livet på nåt sätt.

I veckan har jag gjort två härliga webinarier. Ett med Sondra och Markus Ray om att öppna upp för förändring och ett med min coach Mai Vu om att få mer klienter, mer framgång och mer lätthet. Här kan du se webinerierna om du missade dom:

Öppna upp för förändring

Mer klienter, mer framgång och mer lätthet

Anna webben

Här är jag på Arlanda och jobbar en stund tills flyget till Göteborg avgår.

10 bästa bloggarna om att göra affärer på webben

Här är de 10 bästa bloggarna att följa om du vill göra affärer på webben.

Marie Forleo, rekommenderad av Desirée Lagerberg och Annika Elgeskog. Jag har gått Maries B-school och lär mig fortfarande massor av henne. Hon har en YouTube kanal som är grymt informativ. Rekommenderas varmt.

Pat Flynn, rekommenderas av Annika Elgeskog. Pat Flynn är den snällaste och godaste webbentreprenören jag vet. Och han är likadan i verkliga livet som på webben. Jag träffade honom i Las Vegas och i Cebu på Tropical Think Tank och är djupt imponerad av hans kunskap och sätt. På Pat’s sida finns bland annat information om hur du sätter upp en podcast.

Amy Porterfield, rekommenderas av Annika Elgeskog. Amy är facebooks okrönta drottning. Hon kan allt om hur man lyckas på facebook som företagare.

Gry Sinding, rekommenderas av Annika Elgeskog. Gry är en härlig norska som är lite som Marie Forleo men på norska.

Tim Ferris, rekommenderas av Annika Elgeskog. Tim är författaren till 4 timmars arbetsvecka. Boken är fortfarande aktuell fast den har några år på nacken. Jag läste den innan jag lämnade Sverige 2012.

Jeff Walker, rekommenderas av Annika Elgeskog. Jeff Walker är, som Pat Flynn, en sån god människa. Gillar såna entreprenörer. Jeff är grymm på lanseringar. I Digitala Affärsmodeller har vi gjort enligt Jeff’s magiska metod och lyckats bra varje gång.

Brendon Burchard, är en energisk människa som ger en massor av energi. Hos honom lär du dig allt från vilka digitala produkter som säljer till lanseringar och merförsäljning.

John Lee Dumas är en cool kille som jag träffade i Cebu på Tropical Think tank. Hos honom lär du dig bland annat om hur du skapar suveräna webinarier.

Natalie Sisson, är digital nomad sedan många år tillbaka. Hos Natalie lär du dig allt om webbföretagande och hur du gör för att tjäna mer pengar. Jag tog med mig Natalie upp till Umeå förra sommaren. Hon hade aldrig varit så långt norrut 🙂

Seth Godin bloggar varje dag och skriver insiktsfulla böcker. Jag gillar särskilt Tribes we need you to lead us som beskriver hur det är att leda en tribe på webben. Mycket viktig kunskap för oss som gör affärer på webben.

Vem följer du som levererar kunskap kring att göra affärer på webben?

Nästa vecka får du veta skillnaden på blogg och webbsida och vad du ska välja som webbföretagare.

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här!