Det gamla uttrycket: tid är pengar, stämmer det? Jag säger nej. Tid behöver inte vara samma sak som pengar längre. Först några rader från livet som digital nomad.

Alltså jag håller på att inte vara nomad alls! I veckan har jag blivit med kontor, invald i Företagarnas styrelse i Umeå och invald i ett lokalt BNI team. Jag håller på att bli förankrad och bofast. Nu saknar jag bara eget boende, hyr fortfarande i andrahand och tidsbegränsat.

Det känns faktiskt skönt att bli mer förankrad och bofast. Längtar efter att äga sakerna jag bor i. Jag njuter av att flanera på stans gator, känna igen mig, träffa folk jag känner och har känt i årtionden. Det är något speciellt med att bo i den stad man kommer ifrån.

 

Så här fint är det på mitt kontor!

Är tid pengar?

I veckans Business in Heart föreläste Maria om tidsekonomi. En intressant fråga restes och vi hade en spännande dialog kring om tid är pengar.

Jag säger nej. Tid är inte pengar längre.

Och det är lite mer komplicerat än så. Det går fint att frikoppla tiden från pengarna genom att automatisera tjänster och produkter, marknadsföring och försäljning på webben.

Innan man har automatiserat behöver man lägga ner mycket tid för att bygga de automatiserade flödena. Så, man lägger ner mycket tid i början och tjänar lite pengar, sedan lägger man ner lite tid och tjänar mycket pengar. Om man byggt smart.

Hur vet man att man bygger smart? Kan man vara säker på att lyckas?

Du som följt mig länge kommer att känna igen svaret. Klart ja! Man kan vara säker på att lyckas om man väljer idealkund och gör en idealkundsundersökning. Då kan man med säkerhet frikoppla tiden från pengarna.

Anna söker

Eva Hillered och jag ger föreställningen om självsabotage till kraft. Eva sjunger, och lär ut sång, jag föreläser om självsabotage. Du får en upplevelse av att finna din kraft!

Vi söker ingångar hos Almi, Entreprenör Centrum, Nyföretagar Centrum för att ge vår föreställning. Känner du någon du kan introducera oss till? Mejla anna.aberg @ annaaberg.se.

Gratis

Business in Heart Online

Den 16 mars kl 12 – 13 träffas Business in Heart online – ett affärsnätverk för kvinnor. Du kan delta vid två tillfällen utan kostnad. Temat 2018 är Kvinnor – relationer, tid och pengar.

Jannicé från Matpiraten kommer att prata om tid! Häng med du också!

Klicka här: http://www.businessinheart.com/natverksmote-online/#!event-list 

Vill du föreläsa på Business in Heart Online? Kontakta mig på anna.aberg @ annaaberg.se

En digital nomad – får man leva som man vill?

Kolla in min Youtube kanal! Jag läser min bok En Digital Nomad – får man leva som man vill? En handbok i att förverkliga drömmar.

Klicka här: https://www.youtube.com/channel/UCk0VZIKWMuP1iyxJNimnnhA

Diamantskäraren

Måndagar kli 12 – 13 studerar vi Buddism och affärer. Häng med kostnadsfritt!

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/products/70688-Diamantskareren

Fri utbildning

Jag bjuder på fri utbildning om att komma över hinder för att lyckas som webbföretagare!

Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Billigt

Ny kurs i hur du vänder självsabotörer till självhjälpare! Nya sabotörer, ny skrivprocess!

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/85799-hang-med-du-ocksaa

Dyrt

Extended Freedom Academy för coacher! Är du coach och vill leva på att coacha? Jag lovar dig att stanna i Extended Freedom Academy tills du omsätter en miljon per år.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/78505-extended-freedom-academy