Oavsett vad jag gör lyckas jag aldrig med min verksamhet på webben! Är det mig det är fel på? Är jag fel person för att driva verksamhet online?

Den här artikeln handlar om vad du kan göra när inget funkar. Men först ett par ord från livet som digital nomad.

Den här veckan har Jeanette Niemi kommit på besök till Ubud. Hon bestämde sig att åka en vecka innan hon klev på planet till Indonesien. Det längst bort från Sverige hon varit är Turiket. Vilket mod att flyga, ensam, över halva jordklotet och möta Asien! Det är en ära för mig att få vara Jeanettes guide i ett mycket annorlunda liv jämfört med Sverige.

Så här säger Jeanette om första veckan i Ubud:

”Över alla förväntningar! Det här är en plats att växa på eftersom allt är ok och Ubud ger nya perspektiv. Jag har provat digitalt nomadliv förr. Det som slagit mig här är att det är så lätt. Här finns Internet överallt, och bra Internet. Jag gillar tidsskillnaden! Att få min tid först är oerhört viktigt. Vilken livsinsikt!”

Inget funkar

Jeanette i Lotus Garden med svalkande solfjäder.

När inget verkar funka

Oavsett vad jag gör lyckas jag aldrig med min verksamhet på webben! Är det mig det är fel på? Är jag fel person att driva verksamhet online? Jag köper alla system man ska för att lyckas. Jag gör allt som onlinegurus säger. Fortfarande gör jag bara några hundralappar här och där. Massor av huvudvärk, sömlösa nätter och irriterad partner som tycker jag ska lägga av med mina drömmar om att jobba mindre och tjäna mer via webben.

Vad ska jag göra nu?

När jag startade upp min webbverksamhet fick jag kämpa för mina inkomster. Jag jobbade mycket och tjänade långt ifrån det jag önskade. Många gånger drog mina mentorer, Angela och Jörgen, med mig att bada eller ta en öl, annars hade jag glömt att ta ledigt.

Jag byggde automatiserade system men inkomsterna tickade inte in som jag ville. Jag lyssnade till marknadsföringsgurus och gjorde exakt som de sa men effekten blev inte alls som de beskrev. Jag var förförd av Internetmagin och förväntande mig att den skulle funka direkt. Det gjorde den inte. Visst jag tjänade pengar men inte i den omfattning jag hade som mål.

Jag undrade vad det var för fel på mig.

Varför kan jag inte tjäna så mycket jag vill?

Två avgörande saker gjorde att jag kom upp i omsättningen jag önskade och nu ska du få dom av mig. Här är magin som gjorde att det lossnade:

  1. skapa det kunderna vill ha
  2. se mina självsabotörer och vända dom till självhjälpare

När jag gjorde en ordentlig idealkundsundersökning och var helt öppen att skapa det kunderna vill ha så lossnade inflödet av pengar.

Här läser du mer om idealkundsundersökning: Idealkundsundersökning.

Att se mina självsabotörer och vända dom till självhjälpare har gjort mig modigare och tagit bort tidigare begränsningar. Jag har en helt annan kraft och lätthet i storskalig marknadsföring och försäljning.

Vill du också göra idealkundsundersökning? Vända dina självsabotörer till självhjälpare? Just nu har jag early bird på Extened Freedom Academy. Programmet där jag tar dig i handen och leder dig till inkomster på webben. Jag lovar dig inkomster via Internet på sju månader om du gör som jag säger i programmet!

Klicka här för mer information: Extended Freedom Academy

På gång

Gratis webinar tillsammans med Småföretagarna om att Jobba mindre och tjäna mer: http://app.webinarjam.net/register/1250/17396e8564

Gratis webinar tillsammans med Marie Hagberg om att Jobba mindre och tjäna mer: http://www.hjalpenjournalist.nu/jobba-mindre-och-tjana-mer/

Nästa vecka diskuterar jag vikten för oss entreprenörer att se den nakna sanningen.

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!