Fri utbildning, i facebookgrupp: Extended Freedom Academy den öppna gruppen.

Vill du också göra skillnad?

Jag söker dig godhjärtade företagare som vill göra skillnad och ser företagandet som personlig utveckling.

Klicka här för att gå med i facebookgruppen: Extended Freedom Academy den öppna gruppen.Referenser från tidigare fri utbildning som handlar om att skapa frihet i geografi, tid och pengar.

”Hej Anna!
Jag har tagit emot dina nyhetsbrev en period nu, och jag måste säga att den här stunden på söndagarna när jag ligger i soffan och läser ditt mail är en av de bästa inspirationskällorna jag har! Det var egentligen först nu jag kom att tänka på hur naturligt det har blivit – det är söndag och det betyder nyhetsbrev från Anna Åberg!
Tack för en fantastisk läsning! 🙂
MvH”

Christoffer Andersson http://bit.ly/1RCj4Mo

“Tycker alltid dina veckobrev är fantastiska men måste bara tala om att detta veckobrev var helt otroligt!

Tack så ödmjukast för att du delar denna upplevelse med mig ( och andra) precis vad jag behövde i min fortsatta strävan att bli frilansande företagare och skribent.

Jag har som Chris också en ganska strukturerad arbetsschema men med detta brev från dig kan jag bli ännu mer effektiv och komma närmare mitt mål att leva på mitt företag. Tack så mycket att ni kvinnor och människor finns som ger oss andra kraft och mod att våga följa våra drömmar.”

Linda Svendsen
Frilansande skribent, författare och utbildare.
Lange Förlag

“Jag letar förebilder – i yrke och vardag. Du är en av de personer som spelar roll – att våga satsa och tro på sig själv. Lys vidare, jag följer!”

May-Louise Andersson