Den inre glädjen av att ha bidragit!

Gör du skillnad?

Gör du skillnad? Brinner du för att göra skillnad? Får jag intervjua dig?

Så skrev jag på facebook i måndags. Jag fick 55 svar! Svaren fortsätter att strömma in.

I min förändring till Frihet 2.0, som innebär att jag vill göra skillnad, vill jag undersöka vad det innebär att göra skillnad. Jag vill bli inspirerad, se att göra skillnad från olika perspektiv, lyfta fram de som gör skillnad, se projektidéer, samskapa, dela och inspirera fler till att göra skillnad

En artikel om dagen kommer att publiceras om att göra skillnad. Publiceringen fortsätter så länge artiklar kommer in.

Vill du också vara med? Mejla: anna.aberg @ annaaberg.se skriv Att göra skillnad i rubrikraden så skickar jag dig frågorna.

Tina somnar med den inre glädjen av att ha bidragit.

”Hej alla älskade vänner. Tina Rose här mentalstyling.se, välkommen till dagens

avsnitt med Boosta dig med Tina.”

Så startar jag dagen med att göra skillnad, när jag sänder live på FB. Mitt jobb som mentalstylist är världens bästa jobb, brukar jag säja. När jag lägger mig på kvällen så kan jag känna den inre glädjen av att, i dag har jag bidragit med att någon har börjat sin resa mot att ta tag i den förändring som ibland kan behövas för att livet ska bli bättre.

När folk frågar vad mental styling är för något, så brukar jag skämtsamt säja: Lämna in din monkeyhjärna på morgonen så får du ut en ny på kvällen.

Mittjobb går ut på att visa människor hur man kan omprogramera sitt gamla offermentalitets tänk och bli en vinnare.

Vem är Tina?

Jag är den som alltid vågar gå min egen väg. Jag tror på att allting är möjligt. Jag är fullt medveten idag om att jag är personligt ansvarig för mina tankar på både gott och ont. Jag försöker leva som jag lär enligt de universella naturlagarna. Jag älskar att läsa böcker. Jag älskar att skriva böcker, det har än så länge blivit två.

Jag älskar att umgås med likasinnade vänner. Jag älskar att få möta min publik när jag kör mina olika evenemang, som kan vara allt från Talkshow, stand up till matnyttiga kurser med tankens kraft.

Varför vill jag göra skillnad?

Jag vet hur det känns att ha dålig självkänsla. Jag vet hur det känns att tro på att saker bara händer och man fastnar i den negativa spiralen. Jag har gjort alla misstag därför vill jag visa dig att allt är möjligt. Jag har fått den unika dyrbara gåvan att med enkla medel kunna hjälpa dig till att förverkliga dina drömmar.

Ibland kan det räcka med 10 minuter när jag lyssnar på din berättelse om ditt liv. Jag läser snabbt av din nuvarande energi och på det sättet kan jag visa vilka nycklar som kan hjälpa för att attrahera det du önskar.

Det bästa med att få vara med och göra skillnad, det är att jag hela tiden ser resultat för dem som jag har hjälpt. Det ger mig kredit på att jag ska fortsätta göra skillnad. Vill du också leva ett magiskt liv testa 20 min mentalstyling gratis. Skicka mig ett pm!

Mina bästa råd till dig som vill göra skillnad i världen.

* Lev som du lär och älska människor.

*Tro på att det ska vara gott att leva

*Våga gå mot strömmen

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →