Skapa webbkurs, lära mig teknik, passiva inkomster, webinarier, podcast, mikrofon, mjukvara … Jag känner mig ensam i allt detta!

Den här artikeln handlar om att vara ensam i att driva webbföretag. Men först ett par ord från livet som digital nomad.

Utbildningsveckan med Extended Freedom Academy har varit magisk. Alla i gruppen har utvecklats enormt och du kommer att få ta del av deltagarnas egna upplevelser i gästblogginlägg inom kort.

Under utbildningen har det vuxit fram fler idéer på kortare kurser som jag kommer att hålla i Sverige, Danmark och kanske även Turkiet. Håll utkik!

Nu är jag ganska trött och ska ta igen mig under några dagar. Min tidigare coach Mai Vu är och hälsar på. Kanske vi åker en tur till Isla Mujeres.

ensam

I poolen innan mastermind.

Jag känner mig ensam i allt detta

Skapa webbkurs, lära mig teknik, passiva inkomster, webinarier, podcast, mikrofon, mjukvara … Jag känner mig ensam i allt detta!

Att driva webbföretag är inte vanligt. Det är mer vanligt att vara anställd eller att driva ett traditionellt företag. Även som ”vanlig” företagare är det lätt att man blir ensam. Man har inte kollegor, ingen att bolla idéer med, ingen att fika med.

Som webbföretagare blir det extra ensamt för man skapar digitala produkter som många inte förstår och man jobbar med teknik och metoder som ännu fler inte känner till.

Det är lätt att bli ensam. Det är också lätt att man inte tar hjälp utan försöker uppfinna hjulet själv. Många tror att det ska vara dyrt att ta hjälp. Det behöver det inte vara.

Nu ska du få mina bästa tips för att skapa mer frihet genom att ta stöd av andra helt gratis!

  1. umgås som du vill bli via bloggar och podcasts. Klicka här för de jag rekommenderar att följa.
  2. kultivera medvetet människor runt dig som ger dig stöd när du faller. Klicka här för hur jag har gjort.
  3. Pay it forward. Ge andra webbföretagare stöd.

Nästa vecka läser du ett gästblogginlägg om hur det är att gå kurs i Mexiko!

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!

På gång

Gratis att delta på en öppen Noffice Mastermind.

Anmäl dig här: https://annaaberg.simplero.com/page/59055

Den 28 mars startar kursen Vänd dina självsabotörer till självhjälpare.

Anmäl dig här: https://annaaberg.simplero.com/page/58433