Smartaste sättet att öka din marknadsföring i sociala medier och jobba mindre lärde jag mig av Tim Ferriss. Längre ner i artikeln får du också tipset.

Den här veckan har jag spenderat tid i Topanga, uppe i Santa Monica Mountains. Min vän Birgitta Granström har köpt häst och farmen ligger högst upp på en av bergstopparna.

Det är fantastiskt vackert och vid skymningen tjuter coyotes, hjortarna kommer fram och mängder med kaniner skuttar ner för branterna.

Topanga

I veckan skrev Åsa Lindstrand på en av Digitala Affärsmodellers facebook grupper att hon saknade information om hur en digital nomad lever. Åsa tycker att det ser ut som om vi aldrig jobbar, hur lever en digital nomad?

Jag nappade direkt och, trots att jag var nyvaken, spelade jag in den här filmen. Varsågod! Den osminkade sanningen hur en digital nomad lever.

Jag jobbar från kl 7 till 14, ibland 15. Sedan träffar jag vänner och upptäcker stället jag just för tillfället befinner mig på. Mina arbetsuppgifter är marknadsföring, försäljning, support på e-kurser, coaching och administration.

Varje kväll  jag går och lägger pirrar det i magen av längtan till nästa morgon att få träffa alla härliga människor online och offline.

Tipset jag fick via en av Tims Ferriss videos är att ta bort datum på blogginläggen. När inläggen är utan datum går det fint att dela blogginlägg i sociala medier ofta.

Om du delar tidigare inlägg flera gånger i veckan syns du ofta för din publik och du sprider ditt budskap till fler som får ta del av det.

Så här gör du i WordPress för att ta bort datum

Gå till Utseende/editor i administrationspanelen för WordPress.

marknadsföring-i-sociala-me

Leta upp Theme functions.php och öppna den.

marknadsföring-i-sociala-

Efter den första <?php gör du en radmatning och klistra in följande kod: (OBS! Viktigt då du kopierar koden härifrån. Klistra in i Anteckningar eller Notepad för att rensa bort html kod som följer med från webben. Kopiera från Anteckningar eller Notepad och klistra in i  Theme functions.php.)

function jl_remove_post_dates() {
add_filter(’the_date’, ’__return_false’);
add_filter(’the_time’, ’__return_false’);
add_filter(’the_modified_date’, ’__return_false’);
add_filter(’get_the_date’, ’__return_false’);
add_filter(’get_the_time’, ’__return_false’);
add_filter(’get_the_modified_date’, ’__return_false’);
} add_action(’loop_start’, ’jl_remove_post_dates’);

Tack för att du läser min blogg! Dela gärna vidare i sociala medier genom att klicka på knapparna till vänster eller nedan.