Mitt bidrag till planeten är att sprida glädje till och bland människor

Gör du skillnad?

Gör du skillnad? Brinner du för att göra skillnad? Får jag intervjua dig?

Så skrev jag på facebook för ett par veckor sedan. Jag fick 70 svar! Svaren fortsätter att strömma in.

Jag läser bidragen, känner vördnad, värme och glädje att få ta del av alla som gör skillnad.

I min förändring till Frihet 2.0, som innebär att jag vill göra skillnad, vill jag undersöka vad det innebär att göra skillnad. Jag vill bli inspirerad, se att göra skillnad från olika perspektiv, lyfta fram de som gör skillnad, se projektidéer, samskapa, dela och inspirera fler till att göra skillnad

En artikel om dagen kommer att publiceras om att göra skillnad. Publiceringen fortsätter så länge artiklar kommer in.

Vill du också vara med? Mejla: anna.aberg @ annaaberg.se skriv Att göra skillnad i rubrikraden så skickar jag dig frågorna.

Pia Berggren sprider glädje.

Mitt bidrag till planeten är att sprida glädje till och bland människor

Mitt namn är Pia Berggren. Jag lever i Höga Kusten Örnsköldsvik. Är anställd i ett litet bolag som heter YourWill, vi jobbar med regional utveckling och kreativa processer. Min chef svarade; skriv det du är bäst på, när jag frågade vilken titel jag skulle skriva på mitt visitkort. Därmed titulerar jag mig som Glädjespridare & Konsult. När jag har som allra roligast på jobbet, jobbar jag med Värdskap.

Mitt bidrag till planeten är att sprida glädje till och bland människor.

Jag tänker att många gånger är det just det där lilla, lilla – som gör den stora skillnaden. Att göra det lilla, att SE varje människa och att möta andra med ett äkta leende och ett varmt hjärta.

Det bästa med att göra skillnad på det här sättet är att det skapar grunder där det är godare att mötas, enklare att växa och ger människan mod att vara sig själv.

Mina bästa råd: Det är enkelt, jag funderar på att skriva boken 1001 sätt att göra en människa glad… Alla kan göra något. Världen behöver det, massor.

Pia Berggren

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →