Jag har inte hållit mitt löfte att skriva varannan vecka. Jag har inte skrivit alls.

Ambitionen finns där. Och villigheten. Ändå ”glömmer” jag att skriva. Självsabotage!

Sanningen är den att jag fortfarande är i livskris och i stor förändring. Inget känns riktigt ärligt och sant att skriva om. Jag har inte hittat min nya röst ännu. Har inte hittat mitt nya uttryck. Jag behöver ge mig själv en paus och hitta min röst och mitt uttryckssätt.

Jag tar paus tills jag funnit min nya röst och uttryckssätt.

Jag tar paus och återkommer att skriva när jag funnit min röst igen och ett uttryckssätt som känns sant

Jag åkte aldrig till Indien.

Det visade sig att i Inden finns multiresistenta bakterier. Sannolikheten är hög att jag smittas och då kan jag inte jobba på sjukhuset längre. Varken jag eller min dotter var redo att sluta jobba tillsammans så jag valde att stanna hemma. Indien finns kvar när jag är redo att inte jobba tillsammans med min dotter längre.

Jag har vunnit en upphandling! Det är fortfarande några dagar kvar för möjliga överklaganden. Jag firar att jag vunnit och känner stor kärlek till uppdraget att utbilda entreprenörer i digitalt företagande i Västerbottens inland. Jag tror verkligen på att fler kommer att bo på landet i framtiden då allt fler förstår att vi kan välja var vi vill bo när vi jobbar online!

Vad behöver du ta en paus ifrån?

Övning

Gör en lista på vad du skulle vilja ta en paus ifrån. Listan behöver inte verkställas. Gör listan helt fri från bedömningar om det är genomförbart eller inte.

Dela gärna din lista i kommentarerna!

Kom och häng med oss!

Gratis

Den 4 mars kommer vi att ha en hel dag där vi berättar mer om Extended Freedom Academy, i en ny öppen facebookgrupp, och bjuder på överraskningar. Håll utkik!

Billigt

Vänd självsabotage till kraft!

Klicka här: https://mailchi.mp/8e317beb281b/alhu7w0zc6

Eller läs boken om självsabotörer och hur man vänder dem till kraft!

Kicka här: https://www.adlibris.com/se/bok/skapa-ditt-dromliv-hur-sjalvsabotor-blir-sjalvhjalpare-9789187595776