Det här är den första artikeln i årets tema om kvinnor, relationer, tid och pengar. Förra året skrev jag om medberoende och företagande och upptäckte att de flesta problemen inom företagande för kvinnor handlar om relationer, tid och pengar. För 2018 har jag valt att undersöka beteenden och trosföreställningar kring relationer, tid och pengar hos kvinnliga företagare.

Jag kommer att starta en pod om relationer, tid och pengar – vill du prata om relationer, tid och pengar? Skicka mig ett mejl på anna.aberg @ annaaberg.se.

Den här veckan har jag spenderat i London. Bland annat besökte jag Tate Modern och såg den vackra utsikten från tionde våningen! Spännande för en som är höjdrädd.

Jag har också fått inloggning till Umeå Universitets kursplattform. Jag ska läsa Religionsvetenskap, på distans så klart!

Utsikten från Tate Modern, tionde våningen.

Kvinnor – relationer, tid och pengar

Under 2017 skrev jag om företagande och medberoende och upptäckte att de flesta problemen i företagande för oss tjejer handlar om relationer, tid och pengar.

Relationer

Affärer är relationer. När vi är med beroende så fungerar inte relationerna rent och klart. Jag kommer att undersöka hur vi hanterar relationer i affärsvärlden och privat påverkar vårt företagande.

Tid

För en del verkar tiden inte räcka till medan för andra räcker den mer än väl. Hur disponerar vi vår tid? Varför lägger vi massor av tid på det som inte ger effekt i vårt företagande? Vad gör att endel kan följa kalender eller lista då det inte alls funkar för andra.

Pengar

Det är så många av oss som tjänar för lite pengar. Det är några av oss som gör oss räddningsbara och några av oss som lånar pengar för att få driva våra verksamheter.

Målet för årets artiklar är att hitta hur kan vi bli fria i relationer, tid och pengar och driva våra företag framgångsrikt.

På Gång

Kom med på morgonmöten, vardagar, via zoom som grundar sig i 12 stegstraditionen, som stöd för entreprenörer att skapa hälsosammare verksamheter.

Helt kostnadsfritt! Boka 30 minuter kl sju på morgonen varje vardag från den 8 januari.

Klicka på den här länken den 8 januari kl sju  (tio i sju om det är första gången du använder zoom): https://zoom.us/j/751235928

Bland annat kommer vi att ange tre handlingar vi ska göra under dagen i våra företag.

Varannan fredag kl 12 – 13 träffas vi i Business in Heart – ett affärsnätverk för kvinnor. Du kan delta vid två tillfällen utan kostnad. Temat 2018 är Kvinnor – relationer, tid och pengar. 

Klicka här: http://www.businessinheart.com/natverksmote-online/#!event-list 

Vill du föreläsa på Business in Heart Online? Kontakta mig på anna.aberg @ annaaberg.se

Kolla in min Youtube kanal! Jag läser min bok En Digital Nomad – får man leva som man vill? En handbok i att förverkliga drömmar.

Klicka här: https://www.youtube.com/channel/UCk0VZIKWMuP1iyxJNimnnhA 

Räcker tiden inte till? Häng med på kurs om relationer, tid och pengar!

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/82654 

Den 9 januari kl 12 – 13 pratar Anna Engervall och jag om självsabotören att jämföra sig med andra. Kom och häng med oss!

Klicka här: https://zoom.us/meeting/register/3370ed11a3251d287510d14dfea9e911

 

Jag bjuder på fri utbildning varje söndag!

Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/