Dagens artikel handlar om sluta-göra-listan. Ett suveränt verktyg för att skapa kraft och fokusera på det om är viktigt. Men först några rader från livet som digital nomad.

Ni som följer mig vet att mina nya mål är att skriva urban fiction romaner och skapa den bästa kärleksrelationen ever.

För två veckor sedan deltog jag i en kurs om att skapa kärleksfulla relationer. Sondra och Markus Ray bjöd på en fantastisk där de delade kunskap om den gamla tidens relationer som innehåller konflikter och drama, de delade kunskap om den nya tidens relationer som innehåller verktyg för att hantera konflikter och drama och där med skapar glädje, harmoni, respekt och mer kärlek.

Jag gillade Sondra och Markus på en gång och har nu startat ett samarbete där jag lär dom marknadsföring och försäljning på webben. Det är fantastiskt roligt! Och jag får vara med mina förebilder i hur man skapar en kärleksfull, meningsfull, respektfulla, harmoniska, spännande reation.

Vill du lyssna till ett samtal med Sondra och Markus? Se längst ner i artikeln.

Var du med och röstade på Freedom Extended Academy? Så här blev resultatet:

Master Logo (For Background White) 600

Logga för nya programmet Extended Freedom Academy.

Snyggt va? Jag är mycket stolt! Extended Freedom Academy går som pilotprogram med start den 14 september och är ett extensivt program där jag tar mina klienter i handen och för dom till att ha inkomster på webben efter 7 månader.

Sluta-göra-listan

Vi skriver listor på vad vi ska göra. Det finns programvaror som hjälper oss att skriva listor. Vi har att göra hur mycket som helst.

I juni på Content Bootcamp i Sitges coachade jag en klient. Hon hade massor att göra och var splittrad i sin energi och fick lite gjort. Jag sa till henne att titta igenom listorna, ta ett djupt andetag och skriva sin att sluta-göra-lista.

Jag såg i hennes ögon att något hände. Efter ett par timmar sågs i igen och hon strålade av lycka!

”Anna, det här är det bästa jag gjort på länge! Oj, vad jag känner mig befriad och jag vet vad jag ska göra! Och inte göra!”

Vilken lycka! Och jag tänkte att du ska få samma möjlighet att känna befrielse, fokus och lycka!

Sluta-göra-listan

  1. Titta tillbaka på vad som genererar affärer i din verksamhet
  2. Ta bort allt som inte funkar
  3. Titta på din listor och ta bort det som inte ger affärer
  4. Gör din sluta göra lista och verkställ

Lycka till!

På gång

Jag intervjuar Sondra och Markus Ray den 29 kl 19 svensk tid. Vi har det mest intressanta webinariet för dig som är intresserad av hur du öppnar upp för insikter som förändrar ditt liv.

Sondra Markus

Så här skriver Sondra och Markus:

We have the most interesting thing for you to explore. We want to invite you to a marvelous online meeting where you’ll learn the three ways to open your doorway of insights, new strategies, new positive changes.

Have you had your ”bumps and bruises” in life?

Do you yearn to know truth?

Are you lit by a light that calls you to liberate yourself?

Do you want spiritual, mental and physical freedom more than anything else?

This webinar is for you!

Reservera din plats här (gratis så klart! och du får inspelningen om du inte kan komma den 29 kl 19): http://app.webinarjam.net/register/476/ce6f1dcf1f

Fler klienter, mer framgång, Mer lätthet: 3 hemligheter du kan lära från Angelina Jolie.

Har du någon sin funderat på hur Angelina Jolie fixar att vinna Brads hjärta, fortsätter att stödja människor i tredje världen, medan hon uppfostrar sex barn och är den högst betalda Hollywood skådespelerskan 2009, 2011, and 2013? Mai Vu kommer att visa dig att du är mycket närmare Angelina än du tror. Kom med på webinariet och få veta de tre sakerna som hindrar dig från att ha fler klienter, mer framgång och mer kärlek i livet. Vägen ut ur kamp och hårt arbete till mer lätthet, glädje och balans. Hur du följer din djupaste kallelse, lever ditt syfte, har kärlek och tjänar mer pengar.

Mai

Min coach Mai Vu och jag samtalar den 30 juli kl 21. Om du inte kan vara med, reservera din plats och få inspelningen av samtalet efteråt. Allt gratis, så klart

Reservera din plats här: http://app.webinarjam.net/register/476/f0cb3de6e1

Nästa vecka får du de bästa 10 bloggarna om affärsutveckling för webben. Vem är din favorit? Skriv i kommentarerna!

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här!