Den här artikeln handlar om hur du använder just din unikhet, dina kvaliteter, i din marknadsföring. Men först ett par rader om livet som digital nomad.

Den här veckan har jag spenderat i Umeå. Det är härligt att ha strukturerat livet så att jag kan arbeta var som helst ifrån och har massor av fri tid att spendera med de jag älskar.

I veckan har vi besökt min pappas grav, dekorerat med en fin höstkrans och ljus. Det är över tio år sedan han dog. Mycket har hänt på de tio åren. Undrar vad som kommer att hända nästkommande tio år. Utvecklingen går fort. Lästen en artikel om att den automatisering vi ser i den tredje industriella revolutionen bara är ett litet väghinder jämfört med vad som kommer att komma.

unikhet

På Gatwick Express, innan flyget hem till Umeå.

Hur du andvänder din unikhet i din marknadsföring

Förra veckans artikel handlade om varför världen behöver just dig, om vad som gör dig unik. Men hur använder du din unikhet så att den kommer ut till dina idealkunder?

Det jag lärt mig genom åren är att våga vara sårbar, berätta det som känns mycket och som känns obekvämt att dela. Det är inte det perfekta som skapar möjlighet till kontakt, det är sprickorna i fasaden som gör det möjligt att komma i kontakt med varandra.

Marknadsföring är en möjlighet att skapa kontakt. Du är den som tar initiativ till den kontakten. Du leder med sin sårbarhet.

Du behöver veta var dina idealkunder befinner sig på webben och dela det sårbara där. Kanske är det facebook, twitter eller LinkedIn.

Du behöver veta om dina idealkunder vill lyssna till dina inlägg eller läsa eller se en video.

Du behöver veta hur långa de vill att dina inlägg ska vara.

Du behöver vet vilket av de tre U:na dina inlägg ska fokusera på – utbildande, uppmuntrande eller underhållande.

Hur uttrycker du din unikhet?

Jag uttrycker min unikhet genom att dela sårbart från livet som digital nomad och utbildande om att tjäna mer och jobba mindre.

Nästa vecka byter jag tema till befrielse. Du kommer att få en artikel om lättnad när man slutar känna skam över att ha kul!

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här:https://annaaberg.se/fri-utbildning/