Första gången jag föreläste om vad jag lärt mig som digital nomad var kanske ett år efter jag lämnat Sverige. Då pratade jag mest om att hantera rädslor. För att förverkliga mitt liv som digital nomad krävdes det att jag var modig, vilket i praktiken betyder att vara rädd.

Nu, efter 2,5 år, är det helt andra och för mig oväntade lärdomar jag förvärvat.

Vad-jag-lärt-mig-på-2,5-år-

I den här podcasten får du lyssna till:

  • vem man blir när man reser snabbt
  • om switchen som som slagit om
  • olika sätt att leva på i Singapore, Panglao (Filippinerna) och Santa Monica, LA, Kalifornien

Nästa  vecka lyssnar du till den inspirerande föreläsaren  Cecilia Rock Babe Kärvegård som ställer frågor om hur man smartast jobbar med webinars.

Missa inget! Få alla entreprenörshistorier och frågor från publiken direkt i inkorgen! Klicka här.

Ladda ner podcasten.