Den här artikeln handlar om andlighet, relationer och affärer. Men först några rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag varit i Umeå. Jag har startat ett samarbete med Angela och Lena om En Kurs I Mirakler (EKIM) som webbkurs.

Lena är en av de första som började studera EKIM i Sverige. Det är en stor ära att få sprida kunskap om mirakelboken!

Vill du delta i vår undersökning för att skapa den bästa EKIM webbkursen?

Klicka här: https://goo.gl/forms/4Oy084RBmDHWcrBs1 

I tisdags pratade jag med min goda vän Karin i LA. Kände hur mycket jag längtar efter ljuset i LA och jag läser en bok om Jesus och Buddha av Gary Renard (rekommenderad av Lena). Det visade sig att Gary bor i LA. Jag vill åka till LA, träffa Karin och Gary! Och det är klart att vi ska intervjua Gary för vår nya pod: Jag vill uppleva livet som vattnet känns om sommaren!

Jag vill uppleva livet som vattnet känns om sommaren! Är vår beskrivning av vad EKIM kursen kommer att ge. Hur låter det?

Andlighet, relationer och affärer

Hur hänger andlighet, relationer och affärer samman?

Jag kan, än så länge, bara ge mina personliga erfarenheter om andlighet, relationer och affärer. Räknar med att återkomma i ämnet med mer vetenskapligt underbyggda resonemang när jag studerat religionsvetenskap lite längre.

För några år sedan, i Mongkok, Hongkong, hade jag en andlig upplevelse av att vi alla är en. Ett par veckor senare mötte jag Fredrik Härén i Singapore och han berättade om en liknande upplevelse. (Jag skriver om detta i En digital nomad – får man leva som man vill.)

Fredrik berättade att när man reser snabbt och mycket är det som om en switch slår om i sinnet – man inser att vi alla är en.

Det går inte att gå tillbaka från en sådan upplevelse, bara framåt.

För mig har det inneburit att om alla är en så är jag ansvarig för allt jag upplever. Det har inneburit att jag tar mer ansvar i relationer och affärer.

Ett exempel är att förlåta andra för att de kommer sent, för jag har kommit sent många gånger. Upplevelsen är bortom förlåtelse, det är mer som full förståelse och samtidigt benhårt att det inte är ok att komma sent.

Ett annat exempel är när mitt säljteam inte säljer. Tidigare hade jag blivit arg och skyllt på dem. Om vi alla är en så börjar jag med att titta på mig. Vad i mig gör att vi inte säljer? Att titta inåt har ändra hela min organisation. Jag har slutat med säljteam och bygger  licensverksamhet istället. Mycket roligare och bättre!

Hur hör andlighet, relationer och affärer samman i ditt liv?

På Gång

Anna rekommenderar

Anonyma Skuldsatta Företagare

Anonyma Skuldsatta Företagares morgonmöten online träffas varje vardag kl 7 till 7.30.

Klicka här: kl sju  (tio i sju om det är första gången du använder zoom): https://zoom.us/j/751235928

Anna söker

Eva Hillered och jag ger föreställningen om självsabotage till kraft. Eva sjunger, och lär ut sång, jag föreläser om självsabotage. Du får en upplevelse av att finna din kraft!

Vi söker ingångar hos Almi, Entreprenör Centrum, Nyföretagar Centrum för att ge vår föreställning. Känner du någon du kan introducera oss till? Mejla anna.aberg @ annaaberg.se.

Gratis

Business in Heart Online

Den 16 mars kl 12 – 13 träffas Business in Heart online – ett affärsnätverk för kvinnor. Du kan delta vid två tillfällen utan kostnad. Temat 2018 är Kvinnor – relationer, tid och pengar.

Jannice kommer att prata om hur vi kan vinna mer tid genom smart mat- och familjeplanering! Häng med du också!

Klicka här: http://www.businessinheart.com/natverksmote-online/#!event-list 

Vill du föreläsa på Business in Heart Online? Kontakta mig på anna.aberg @ annaaberg.se

En digital nomad – får man leva som man vill?

Kolla in min Youtube kanal! Jag läser min bok En Digital Nomad – får man leva som man vill? En handbok i att förverkliga drömmar.

Klicka här: https://www.youtube.com/channel/UCk0VZIKWMuP1iyxJNimnnhA

Diamantskäraren

Måndagar kli 12 – 13 studerar vi Buddism och affärer. Häng med kostnadsfritt!

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/products/70688-Diamantskareren

Fri utbildning

Jag bjuder på fri utbildning om att komma över hinder för att lyckas som webbföretagare!

Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Billigt

Ny kurs i hur du vänder självsabotörer till självhjälpare! Nya sabotörer, ny skrivprocess!

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/85799-hang-med-du-ocksaa

Dyrt

Extended Freedom Academy för coacher! Är du coach och vill leva på att coacha? Jag lovar dig att stanna i Extended Freedom Academy tills du omsätter en miljon per år.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/78505-extended-freedom-academy