Den här artikeln handlar om andlighet, relationer och affärer och är skriven av Elisabeth Eriksson, gestaltterapeut och coach.

Jag har varit i Umeå och Köpenhamn den här veckan. Härligt att komma tillbaka till Köpenhamn! Har längtat. Ska prova att bo en vecka i månaden i Köpenhamn. Åkte dagtåg från Umeå till Köpenhamn. Gick hur bra som helst! Hade zoommöten och telefonmöten, skrev och läste. Jag gick från min bostad i Umeå till Östra Station och gick från Huvudbanegården till mitt bodende i Köpenhamn. Härligt enkelt och miljövänligare än flyg. Blir tåg hem nästa söndag.

Vi har alla en kärna i oss med essensen av vad vi är, enligt Elisabet Eriksson.

 

Andlighet, relationer och affärer

Jag hjälper mina kunder att utveckla mer glädje, mod och trygghet i sig själva. Det handlar mycket om att skala bort gamla, negativa självbilder som sitter i vägen för att man ska komma dit.

Min upplevelse och livssyn är att vi alla har en kärna inom oss som är essensen av den vi är. Det är här vi kommer i kontakt med glädjen, modet och tryggheten.

För mig i mitt arbete är det en stark känsla av närvaro, av andlig karaktär skulle jag säga, att skapa en relation tillsammans med min klient, dela det allmänmänskliga, som samtidigt är unikt för varje person, att få vara i det sårbara och det uppstår något nytt och utveckling sker.

Man går från att ha en dålig självkänsla som kan handla om att man känner sig främmande för sig själv, relationerna fungerar inte så bra, man förstår inte sina känslor och reaktioner och dömer sig själv, till att känna självacceptans, en inre trygghet, mod och glädje över sig själv och livet.

Gestaltterapeut/coach på Elisabet Eriksson i Relation.

Anna rekommenderar

Gratis

En digital nomad – får man leva som man vill?

Kolla in min Youtube kanal! Jag läser min bok En Digital Nomad – får man leva som man vill? En handbok i att förverkliga drömmar.

Klicka här: https://www.youtube.com/channel/UCk0VZIKWMuP1iyxJNimnnhA

Diamantskäraren

Måndagar kli 12 – 13 studerar vi Buddism och affärer. Häng med kostnadsfritt!

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/products/70688-Diamantskareren

Fri utbildning

Jag bjuder på fri utbildning för godhjärtade företagare som vill göra skillnad genom sitt företag.

Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Superbilligt

Business as A Practice. Medlemsprogrammet för dig som vill få en ny andlig rutin per månad för att gå från vaghet till klarhet.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/90991

Cashflow i Köpenhamn! Kom och spela Cashflow i Köpenhamn och upplev ett entreprenörskollektiv!

Klicka här: https://www.facebook.com/events/1680186705429563/ 

Dyrt

Extended Freedom Academy för coacher! Är du coach och vill leva på att coacha? Jag lovar dig att stanna i Extended Freedom Academy tills du omsätter en miljon per år.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/78505-extended-freedom-academy

Extended Freedom Academy för dig som vill göra skillnad. Jag lovar dig att stanna i Extended till du uppnått det mål du sätter för att göra skillnad.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/89792