Bli inspirerad av hur allt startade! Jag, Anna Åberg, berättar min historia från mitt första företag till att leva som digital nomad. Jag berättar om min stora förebild Tekla och hur det var att driva importföretag i Indonesien på 80 talet.

Anna-Åberg-Podcast

Podcasten inspirerar till att göra gott för mänskligheten och världen. Plus mina lärdomar genom alla år som entreprenör.  Jag berättar hur allt startade back in the day 1986.

Nästa  vecka blir du inspirerad av Karin Högs entreprenörshistoria. Karin är Skandinaviens podcastdrottning och känner alla som är värda att känna på den internationella scenen för webbföretagande. Att ta del av Karins sätt att vara och driva företag är guld värt.

Missa inget! Få alla entreprenörshistorier och frågor från publiken direkt i inkorgen! Klicka här.

Ladda ner podcasten.

Lyssna till alla episoder via Stitcher.