Den här artikeln handlar om när du låter andra tro att du är bättre än du är, rädslan för att bli avslöjad och hur det hänger samman med att medberoende.

Detta är den tolfte, i en serie om femtiotvå artiklar, om medberoende och företagande. Först ett par ord från livet som digital nomad.

Den här veckan hamnade jag mitt i sommaren i LA! Överraskande varmt och skönt. Blå himmel och palmer. Härligt! Jag har upptäckt en bättre service än Uber för att ta mig runt i LA – Lyft! Billigare och enligt ryktet tar de bättre hand om sina chaufförer än andra liknande bolag.

Jag hade en underbar dag då jag fick träffa Rev Joanne i verkliga livet. Hon är min andliga vägledare och vi har pratat via Whatsapp i flera månader och nu fick vi äntligen träffas. Lyckan!

Sedan deltog jag i verkliga livet vid en Agape service. Det var magiskt! Vilket välkomnande! Jag har live streamat länge och äntligen deltog jag på plats. Du kan se hela eventet och vilket fint välkomnande jag fick här: http://agapelive.com/streaming-archives/wednesday-march-15th-2017/#.WM4F2zs182w

Agape är en organisation som inkluderar alla religioner. Jag älskar inkluderande på det sättet!

I London tog jag bilder hos Moritz Kerkmann. Jag älskar den här bilden!

Känslan av att bli avslöjad

Du vet när du säger det som låter bra, lämnar sanningar och överdriver andra. Ibland tror du på den bättre visionen själv, andra gånger vet du att det inte är riktigt sant. Du bortförklarar det med ursäkter och rationaliseringar. Och längst inne vet du att du blåser upp dig större och bättre än hur det egentligen är.

Det här beteendet skapar ångest för att bli avslöjad.

Vi är många som varje dag är spända, vaksamma och rädda att bli avslöjade. Det går åt massor av energi till att inte bli avslöjad. Det gör oss utmattade, utbrända.

Som medberoende har vi lärt oss att vi inte duger som vi är, att vi måste verka bättre än vi är för att inte bli sårade, skadade, göra andra besvikna, skapa drama och konflikter. Det är en del av vårt skydd.

Vägen ur rädslan att bli avslöjad är att:

Se situationerna där du överdriver.

Bara att se situationerna kommer att göra att de förändras.

Att se är den högsta intelligensen. Att se och notera kultiverar den observerande medvetenheten. Den observerande medvetenheten tar oss ur drama och gör verkligheten enklare att hantera. Energi frigörs och vi känner kraft, glädje och energi.

Hur ofta känner du rädslan att bli avslöjade?

Detta är en artikel i en serie om femtiotvå artiklar om medberoende och företagande. Här finns organisationen för medberoende.

Nästa vecka läser du om oförmågan att identifiera och/eller fråga efter det du vill ha.

Jag bjuder på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/