Ojojoj, vad det händer grejer!

Smyglansering av det nya medlemsprogrammet Noffice har startat. Fantastiskt roligt med massiv positiv återkoppling. Kampanj för utbildningen Sälj Mera, där jag lär småföretagare att tjäna mer pengar, har kommit igång. Det fria webinariet där jag ger bort mina bästa tips för att sälja mera hittar du här:

Småföretagare – Sälj Mera! Gratis workshop där du lär dig att tjäna mer pengar

På måndag starar Sverigeturnén med träffar i Umeå, Luleå, Stockholm, Gävle, Göteborg, Varberg, Malmö och Örebro. Det ska bli så kul att ses!

Kolla när jag kommer till din stad här.

I veckan hade vi en fantastisk dag där vi kickstartade åtta företag, inför hösten, med hjälp av mastermind, hotseats och inspirationsföreläsning. Du kan ta del av samma inspiration via Noffice.

NofficeBild: Ellinor och jag i paus på heldagen för att kickstarta företag med mastermind, hotseat och föreläsning. Foto: Ewy Lindgren Henningstedt.

Bästa programmen för att konvertera webinar till ljudfil, ladda ner en YouTube film och mer

Många frågar om de bästa programmen i olika syften. Jag älskar att testa program och ligger längst framme i vad som funkar bäst till bästa pris. I den här artikeln får du de bästa programmen jag känner till inom tre specialområden.

Konvertera webinar till ljudfi

Det finns tre olika lärstilar: att se, att lyssna och att känna eller praktiskt uppleva (Visuell-Auditiv-Kinestetisk). För att möta kunder och besökares olika lärstilar är det suveränt att omvandla film av ett webinar till en ljudfil och även transkribera (omvandla till text). För transkribering på svenska så kan jag inte rekommendera något bra system ännu. På den engelsktalade marknaden finns t ex Dragon, men den funkar dåligt på svenska.

För att omvandla en film från ett webinar till ljudfil rekommenderar jag Camtasia från TechSmith.

Om du vill konvertera en YouTube film till mp3 så använd YouTube mp3.

Ladda ner en YouTube fil

Dina egna filmer kan du ladda ner från din YouTube kanal i videohanteraren. Klicka på bilen bredvid Redigera och välj ladda ner mp4. Det finns även externa program som KeepVid. Observera att du aldrig får använda andras filmer i marknadsföring och försäljning.

Konvertera ljudfil från mobil till dator

När du har spelat in en intervju med mobilen som du vill sända via webben så kan du behöva konvertera ljudfilen till mp3. Här är program för att konvertera nästan vilket format som helst, även video, till mp3 – Online Convert.

Vilka är dina bästa program för att konvertera filer?

Nästa vecka får du inspiration av tio affärsidéer som skapar frihet genom platsoberoende.

Den 22 augusti kl 12 svarar jag på alla frågor om att leva som digtial nomad. 

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här.

Som tack för att du läst hela artikeln så får du rabattkod till Airbnb.com. Spara pengar när du bokar boende på din resa genom att använda bokningskod: aaberg5