Den här artikeln handlar om befrielse i att automatisera digitala produkter. Men först ett par ord från livet som digital nomad.

I veckan hände något magiskt! Helt plötsligt skrev ovanligt många upp sig på min fria utbildning. Jag blev nyfiken på vad som hänt. I ett av mejlen jag får av mina nya studenter på utbildningen berättade studenten att hon läst om mig hos Helenas Horoskop. Jag blev överlycklig då jag såg att Helena Biehl hade skrivit en artikel om mig som jag inte visste om! Stort tack Helena!

Jag är i Umeå och njuter av kvalitetstid med min familj. Här är det 10 minus och massor av snö. Samtidigt har jag kontakt med vänner över hela världen. Jag pratade med Rev Joanne från Agape i LA i veckan. Hon hade mycket roligt åt min beskrivning av broddar. Har man aldrig bott i kalla klimat så vet man inte vad det är. Det slutade med att jag skickade en bild av snö och broddar. Mycket exotiskt om man bor i LA 🙂

befrielse

Exotiska bilder som jag skickade till Rev Joanne.

Befrielse i att automatisera digitala produkter

Tänk dig att du är där du helst av allt vill vara. För mig är det till exempel i Sitges, Barcelona, när jag fyllde 50, och hyrde ett helt hus för min familj. Vi hade pool, eget kök och 7 rum. Vi spenderade en hel vecka tillsammans och bara umgicks, njöt och åt gott.

Tänk dig att du är där du helst av allt vill vara. du tar det lugnt, är avslappnad och är med de människor du helst vill vara med.

Din mobil plingar till och du har ett meddelande om din senaste försäljning. Du vet att din omsättning kommer att vara mer än nog den här månaden, precis om den varit under många månader. Du lutar dig nöjd tillbaka och ler åt att ha mer än ett års lön på banken.

För mig har det plingat till om försäljningar när jag kommer hem från krogen, från beachen, från lunch med goda vänner, från shoppingturen – just nu plingar det när jag promenerar i kylan med broddar till en fika med min goda vän Ann Klefbohm.

När det plingar i mobilen så vet du att efter hårt arbete har du lärt dig allt om att driva webbföretag med automatiserade inkomster. Känslan är obeskrivlig! Du är i mål.

Nästa vecka läser du om befrielse i att se och integrera ”negativa” sidor.

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här:https://annaaberg.se/fri-utbildning/