Karin mejlade mig och berättade att hon längtar att få tillbaka gnista och engagemang i sitt företag. Så här skriver Karin:

”Just nu kämpar jag med att hitta tillbaka till den gnista och det engagemang jag hade för några år sedan. Jag kämpar med hälsan, som hindrar mig.”

Nedan får du mina tre bästa tips för att hitta tillbaka till gnista och engagemang. Men först några ord från livet som digital nomad.

Den här veckan har värken i mina leder blivit grymt mycket bättre! Jag blev smittad med Borrelia i somras. Blev behandlad direkt men bakterierna har varit ihärdiga och utvecklat Borrelia Artrit.

Smärtan har varit grym och påverkat allt. Efter veckor med antibiotika och antiinflammatorisk behandling kunde jag igår gå i fyrtio minuter utan smärta! Jippi!

Att vara sjuk utomlands är påfrestande. Ofta har jag känt mig ensam och utelämnad. Men vad jag upptäckt är något helt annat. Jag är alltid hållen av andra, var i världen jag än befinner mig. Jag har alltid fått hjälp. Oavsett kultur, standard, politiskt styre så vill människor hjälpa. Världen är vänlig och hjälpsam.

PortrŠtt Anna berg

Hitta tillbaka till gnista och engagemang i ditt företag

Det du vill allra mest gör du mest motstånd mot. Motståndet kan se ut som om det är utom din kontroll- som sjukdomar, teknikstrul, att du glömmer att vara med på det där utbildningstillfället som skulle lösa dina problem.

Där det finns mest motstånd finns mest lust, begär och längtan.

Att driva företag kan ge dig den frihet du vill ha – ekonomisk frihet, geografisk frihet, fri tid. All frihet du begär.

Det skapar enorma motstånd.

För att hitta tillbaka till gnistan och engagemanget i ditt företag kan du göra som jag har gjort:

  1. se motståndet (skriv om det, ta upp det med din coach, andas – använd den teknik som passar dig)
  2. se gåvan i motståndet
  3. våga förändringen att bli den som leder ditt företag på det sätt som du önskar

De tre stegen gör jag om och om igen för varje ny nivå i mitt företagande. Det är utmanande och oj så givande!

Hur gör du för att hitta tillbaka till gnistan och engagemanget i ditt företag? Skriv i kommentarerna.

Nästa vecka läser du om att vara stressad av alla möjligheter på webben.

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

”Hej Anna!
Jag har tagit emot dina nyhetsbrev en period nu, och jag måste säga att den här stunden på söndagarna när jag ligger i soffan och läser ditt mail är en av de bästa inspirationskällorna jag har! Det var egentligen först nu jag kom att tänka på hur naturligt det har blivit – det är söndag och det betyder nyhetsbrev från Anna Åberg!
Tack för en fantastisk läsning! :)
MvH”

Christoffer Andersson