Den här artikeln handlar om hur du bloggar för att sälja mer. Men först en uppdatering från livet som digital nomad.

Denna vecka har jag tillbringat i Köpenhamn då min son fyllt 24 år. Tänk att mitt yngsta barn är 24! Och jag som knappt känner mig som 30! Konstig känsla. Det är bara när jag ser mig i spegeln som jag inser att jag inte är 30 längre. Skönt att man känner sig ung på insidan.

Köpenhamn är en häftig stad. Jag skulle kunna tänka mig att bo i Köpenhamn någon gång i framtiden. Härliga människor, häftig arkitektur och en futuristisk stad. Bland annat har de inte chaufförer på tågen inne i stan. Coolt.

Vi besökte undersköna Dyrehaven där danska kungar och drottningar jagat och haft tillställningar sedan 1700 talet.

blogga för att sälja

Magiskt vackert i Dyrehaven, ser du rådjuren?

Blogga för att säja mer

Här om dagen fick jag frågan av Bodil om hur man bloggar för att sälja mer. Att blogga för att sälja mer är ett hantverk. Jag har lärt av dom bästa som exempel vis Marie Forleo och Ash Ambrige. Att blogga för att sälja kräver träning i hantverket och mod att hitta din egen stil som passar dina idealkunder.

Här får du receptet på att blogga för att sälja mer:

 1. ta reda på vad dina idealkunder vill att du skriver om
 2. välj att skriva utifrån ett eller flera av de tre U:na (underhållande, undervisande, uppbyggligt)
 3. hitta din unika stil
 4. skriv kort och koncist (om inte dina idealkunder uttryckligen vill ha långa inlägg)
 5. skriv konsekvent och kontinuerligt exempelvis en gång i veckan
 6. Uppmana till kommentarer (kommentarer rankar dig högre på Google)
 7. ha alltid med länkar till webinarier, till föreläsningar, säljsidor eller köpknappar
 8. uppmana alltid till att prenumerera
 9. dela i sociala medier
 10. dela gamla inlägg i sociala medier
 11. gör en bok av dina inlägg och sälj

Vad är ditt bästa tips för att blogga för att sälja mer? Skriv i kommentarerna!

På gång

Varför är det så svårt för karriärkvinnor att hitta kärleken? Mai Vu gästar ett webinar där hon svarar på alla dejtingfrågor. Bland annat har jag fått veta hur man skriver en Internetdejtingprofil som funkar 🙂 Ställ alla dina frågor om dejting, kärlek och relationer den 27 augusti! Gratis så klart!

Reservera din plats här: http://app.webinarjam.net/register/476/8992ca80bd

Nästa vecka får du veta hur du ökar försäljningen med hjälp av återförsäljare!

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här!