Den här artikeln handlar om att använda företaget för personlig utveckling med syfte att driva godhjärtade företag och sprida godhet – att göra skillnad. Business as A Practice.

Den här veckan har jag varit i … Så har de flesta artiklarna jag skrivit börjat sedan 2012. Under sex år har det mest intressanta med mig  varit vilken plats jag befinner mig på som digital nomad och hur man bygger företag som skapar frihet geografiskt, i tid och i pengar genom automatiseringar på webben.

Nu startar jag Frihet 2.0 och jag kommer att skriva för godhjärtade företagare om att använda företaget för personlig utveckling med syfte att driva godhjärtade verksamheter och göra skillnad.

Den Fria utbildningen i webbföretagande blir Fria utbildningen för dig, godhjärtade företagare, som vill göra skillnad med hjälp av ditt företag.

En ny Exteded Freedom Academy startar den 28 juni för godhjärtade företagare som vill göra skillnad. Där kommer vi bland annat att göra ett gemensamt projekt för att ta fram en digital produkt som gör skillnad i tredje världen.

Medlemsprogrammet Business as A Practice startar den 1 juni. I Business as A practice får du en ny metod per månad för andliga rutiner som gör att du går från vaghet till klarhet och sprider den klarheten i din tribe genom dina produkter. Du får också stöd i att utöva andliga rutiner som en daglig praxis för ett hållbart företagande.

Andliga övningar för att gå från vaghet till klarhet.

Vaghet till klarhet

Förändring jag gjort i affärsidé har varit smärtsamt, att lämna en definition av frihet för att omfamna en ny. Nu känner jag mig allt mer buren av lätthet och klarhet att genomföra förändringarna.

Det känns som att bygga ett pussel i mörker där jag bara ser några upplysta pusselbitar och inte vet hur det färdiga resultatet ska se ut.

Min strategi för förändring är att öka mina andliga rutiner för att gå från vaghet till klarhet.

Mina andliga rutiner ser ut så här:

 1. Lyssnar till dagens lektion i En Kurs I Mirakler
 2. Mediterar
 3. Skrivövning med skrivkompis
 4. Yoga
 5. Lustinventering
 6. Rädsloinventering
 7. Läser uppbygglig litteratur
 8. Lyssnar till Geshe Michael
 9. Lyssnar till Marianne Williamson
 10. Hjälper andra

Be om hjälp

Jag ber om hjälp:

 1. av två personer som tittar på min ekonomi varje månad,
 2. en mastermind designad för nästa steg

Fråga hur andra gör

Jag är nyfiken på hur andra gör skillnad, jag vill bli inspirerad och dela vidare så jag frågade om jag fick intervjua de som gör skillnad. Jag får löpande in svar och publicerar intervjuer på annaaberg.se.

Att ta del av hur andra gör skillnad fyller mig med en oslagbar känsla av välmående. Jag vet att jag är på rätt väg när jag mår så bra!

Vad är din strategi i förändring?

Anonyma Skuldsatta Företagare

Anonyma Skuldsatta Företagares morgonmöten online träffas varje vardag kl 7 till 7.30.

Klicka här: kl sju  (tio i sju om det är första gången du använder zoom): https://zoom.us/j/751235928

Gratis

En digital nomad – får man leva som man vill?

Kolla in min Youtube kanal! Jag läser min bok En Digital Nomad – får man leva som man vill? En handbok i att förverkliga drömmar.

Klicka här: https://www.youtube.com/channel/UCk0VZIKWMuP1iyxJNimnnhA

Diamantskäraren

Måndagar kli 12 – 13 studerar vi Buddism och affärer. Häng med kostnadsfritt!

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/products/70688-Diamantskareren

Fri utbildning

Jag bjuder på fri utbildning för godhjärtade företagare som vill göra skillnad genom sitt företag.

Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Superbilligt

Business as A Practice. Medlemsprogrammet för dig som vill få en ny andlig rutin per månad för att gå från vaghet till klarhet.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/90991

Billigt

Vänd självsabotage till kraft

Kursstart 1 juni.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/90518

Dyrt

Extended Freedom Academy för coacher! Är du coach och vill leva på att coacha? Jag lovar dig att stanna i Extended Freedom Academy tills du omsätter en miljon per år.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/78505-extended-freedom-academy

Extended Freedom Academy för dig som vill göra skillnad. Jag lovar dig att stanna i Extended till du uppnått det mål du sätter för att göra skillnad.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/89792