Den här artikeln handlar om hur man skapar en webbsida. Men först ett par rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag varit mer smärtpåverkad än jag kunnat ana. Att läka en armbåge som varit ur led 4,5 cm känns! Jag har aldrig haft smärta på det här sättet, någonsin.

För ett par dagar sedan lättade smärtan och jag var euforisk över hur bra jag mår. Det är tydligt att jag inte förstått hur ont jag haft förrän smärtan lättade. Jag har full respekt för alla som lever med smärta.

Från sjuksängen har jag gjort roliga saker så som att boka ett spännande event om Attraktionslagen. Jag och min assistent, Annika Elgeskog, åker till Cancun, Mexiko för eventet som är i april. Men vi åker dit redan i januari och kommer att bo i Cancun i fem månader. Det känns grymt kul!

webbsida

 

Hotellet i Cancun, Mexiko, där vi ska bo en vecka i april.

Annika och jag kommer att skapa möjlighet att hänga med oss i Cancun. Vill du komma?

Många av er känner till mina två nya mål:

  1. skriva urban fiction romaner
  2. skapa den bästa kärleksrelationen

Jag har bokat in mig på två skrivarkurser, en på Kreta och en i NY i höst. Nu startar det!

Vill du höra mer om kärleken? Kolla längst ner i den här artikeln. Den 15 juli talar min coach, Mai Vu, och jag om att släppa in kärleken och låta pengar och framgång följa i kärlekens spår.

Som om inte det vore nog så har jag anmält mig till Maria Appelqvists nya utbildning 30 dagars.se om kärlek, lycka och framgång 🙂

Bygg en webbsida

Din webbsida är navet i din webbverksamhet. Allt ska peka till din webbsida för att marknadsföring och försäljning ska fungera så bra som möjligt. Om du skriver, gör filmer och ljudfiler direkt på facebook, twitter, LinkedIn och andra sociala medier så äger du inte ditt material. När ett socialt medie ändrar regler eller läggs ner så kan ditt material försvinna.

För att alltid äga ditt material ska du dela från din webbsida i sociala medier.

På din webbsida har du det viktigaste av allt – formuläret där dina idealkunder kan skriva upp sig på din epostlista. Epostlistan är en del av din tribe av idealkunder som har behov av dina tjänster och produkter. Det är i din tribe du säljer.

Så här bygger du en webbsida

  1. välj webbhotell ex vis Loopia, Binero eller iPeer.
  2. köp domännamn
  3. installera WordPress
  4. välj tema
  5. lägg upp bild på dig och en logga
  6. skriv Om dig sida, dina tjänster och kontakt
  7. skapa formuläret för att skriva upp sig på din epostlista

Använd domännamn med se på slutet om du säljer i Sverige, com på slutet om du säljer på den engelsktalande marknaden. WordPress är gratis att använda och har alla funktioner du kan önska för en webbsida. Dessutom är det enkelt att lära sig. Teman finns både som gratis och betalteman. Det är viktigt att du väljer ett mobilanpassat tema.

Mer information

Det första du ska göra på en webbsida.

Back up för din webbsida.

Sälj via din webbsida.

Lycka till!

På gång

Släpp in kärleken och låt pengar och framgång komma! Lyssna till ett samtal mellan min coach Mai Vu och mig i ett exklusivt webinar den 15 juli kl 19. Om du inte kan vara med, reservera din plats och få inspelningen av samtalet efteråt. Allt gratis, så klart 🙂

Reservera din plats här: http://app.webinarjam.net/register/476/f0cb3de6e1

Vi har öppnat förhandsbokning till succén Content Bootcamp i Sitges, Barcelona! 2016 kan du gå två veckor Content Bootcamp! Eller välja mellan två veckor.

Reservera din plats här: http://simplesignup.se/event/26896-content-bootcamp-skrivlaeger-foer-foeretagare-sitges-barcelona-2016

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här!