Under 2013 har det publicerats mängder med artiklar och videos på annaaberg.se med värdefull kunskap, tips och trix för att sälja mer på webben. Förutom all värdefull kunskap finns även berättelser från alla resor!

Här är en sammanfattning över de 10 mest lästa blogginläggen! Jag hoppas att du har stor glädje av all samlad kunskap!

1. Bästa affärsidéerna 2013

I den här artikeln får du de bästa tipsen för att hitta vilket sätt du kan tjäna pengar på webben. Det är den absolut mest lästa artikeln och jag kommer att, i början av 2014, ge dig vad som är bäst att satsa på inför nästa år.

Läs hela artikeln.

2. Bygg din säljande WordPress sida

WordPressutbildningen för entreprenörer som vill sälja mer på webben. Att lära sig WordPress är billigt, enkelt och den platform jag rekommenderar till alla webbföretagare.

Läs hela artikeln.

3. Hur tjänar jag pengar på min blogg?

I den här videon får du bland annat lära dig vilka affärsideer som passar ihop med en blogg, om en blogg inte är inkomstbringande – varför ska man ha den då? Och en strategi som gör att du tjänar pengar.

Se videon här.

4. WordPress Mastermind för företagare

När jag startade min första sajt var jag helt överväldigad av all information. Jag satt i min lilla skrubb jag gjort om till kontor hemma, stirrade på skärmen och var alldeles tom i huvudet. Jag kunde inte fokusera och ännu mindre ta beslut. I artikeln berättar jag lösningen för att få en enkel start på ditt webbföretagande.

Läs hela artikeln här.

5. Hur får jag fler kunder till min webb butik?

I den här videon lär du dig i vilka sociala medier du ska synas med bilder, vilken typ av bilder du ska skapa, vilka du ska samarbeta med – allt för att få fler kunder till din webb butik.

Se videon här.

6. Hemligheten varför de flesta misslyckas på webben

Förvånansvärt få lyckas på webben. Jag har gjort min beskärda del misstag. Gör fortfarande massor av misstag. Hemligheten varför de flesta misslyckas på webben är att de inte misslyckas i tillräcklig omfattning.

Läs hela artikeln här.

7. Vad är det första man ska göra på en ny WordPress sida?

Se filmen med de absolut bästa tipsen om vad du ska börja med i WordPress här. Den är fullspäckad med matnyttigheter för dig som ska starta en WordPress sida.

Se videon här.

8. 7 sätt att lyckas med nätverkande

Nätverkande är nyckeln för att lyckas med affärer. Hur nätverkar du? De bästa 7 tipsen för att lyckas med nätverkande som jag lärde mig på en mastermind i San Francisco.

Läs hela artikeln här.

9. Hur många livspoäng har du?

Har du koll på vad som är viktigt i ditt liv? Hur många livspoäng har du? Det kan vara lite kul att kolla hur väl ditt liv stämmer med hur du önskar att leva.

Läs hela artikeln.

10. Någon har tagit domännamnet jag vill ha!

Det är förbaskat tråkigt att komma på det bästa domännamnet bara för att upptäcka att någon redan tagit det! Misströsta icke – det finns lösningar!

Se videon här.