I lördags dansade jag med riktiga cowboys på Cowboy Palace i Canoga Park, LA. Naima Benali, skickade mig ett mejl och bad om tips för att skapa mer dialog med besökarna på sin sida. Efter bilderna från Cowboy Palace är 9 steg till att skapa mer dialog med besökare till din webbsida.

Dialog

Cowboy Palace är ett litet ställe med biljardbord direkt innanför dörren och massor med boots hängande ovan baren.

Dialog-1

Lasso, horn från djur och registreringsskyltar hör till inredningen.

Här dansas two step. Det roligaste var att dansa line-dance tillsammans med alla 🙂

Skapa mer dialog med besökarna på din sida

Naima Benali skrev så här till mig:

jag skulle vilja få till en bra, interagerande och fungerande hemsida som kan mobilisera och inspirera till medmänskligt ansvarstagande för allas bästa!

Dialog-2

Naima, ditt budskap är viktigt och jag önskar att du når ut till många!

  1. Det första jag skulle göra för att skapa mer dialog är att flytta sidan från ning.com till en egen domän. Du är proffs på det du gör och som ett proffs så äger du din domän, det inger förtroende.
  2. När du har din domän kan du bygga din sida i WordPress. Här är ett plugin för import till WordPress.
  3. Nästa steg är att göra din sida tydligare. Du har många budskap vilket förvirrar och gör att man surfar vidare för att informationen blir svår att ta till sig.
  4. Välj ett budskap att lyfta fram. Du kan byta budskap varje vecka men ett budskap i taget för att öka antalet besökare som stannar på din sida.
  5. Jag rekommenderar att blogga varje vecka och låta blogginläggen synas först på din sida.Blogging är suveränt för att komma högre upp i sökmotorer. Visste du att Google och andra sökmotorer älskar nya artiklar och inlägg med unikt innehåll? Varje gång du lägger upp ett nytt blogginlägg på din sida så klättrar du uppåt i sökmotorerna.
  6. När du skriver dina blogginlägg, avsluta alltid med en fråga och en uppmaning att svara i kommentarerna.
  7. Ha gärna kommentarerna kopplade med sociala medier. Personligen gillar jag Livefyre för att kommentarerna delas på facebook, twitter och Linkedin. En del gillar att bara dela kommentarer via facebook. Dela kommentarer där du har din målgrupp!
  8. Skapa även dialog genom att dela dina blogginlägg i sociala medier.
  9. En fin dialog, som jag uppskattar mycket, är den som uppstår genom att ha nyhetsbrev/autoresponder. Skriv personligt till dina följare i nyhetsbrevet/autorespondern och det uppstår dialog, förtroende och relationer.

Låt oss veta hur det går Naima!

Tack för att du läser mina nyhetsbrev!

Hur skapar du dialog på din webbsida? Dela dina bästa tips till Naima i kommentarerna!

PS Vill du vinna en återkoppling på din webbsida? Fyll i din mejladress här nedan! DS