Den här artikeln handlar om dig, småföretagare, och hur du förändrar världen. Men först några rader om livet som digital nomad.

Jag är i San Francisco på ett spännande event med Mai Vu. Mai Vu är min coach vi har jobbat tillsammans i fyra månader och det första gången vi ses. Eventet är spännande och inspirerande. Kanske jag kommer att göra något liknande i Sverige till hösten.

Förändra-välden

Mai Vu och jag.

Du förändrar världen

2014 hade Sverige 791 438 st enmansföretag, 239 948 st microföretag med 1 till 9 anställda och 32 108 st små företag med 10 till 49 anställda.

Enmans-, micro- och småföretagare driver över 90% av Sveriges företag. Det är en kraft att räkna med!

Min erfarenhet är att vi småföretagare är mer intresserade av att vår verksamhet gör gott än ekonomiska vinster.

Många av oss tjänar inte tillräckligt för att ta ut en vettig lön. En del av oss jobbar mer än 40 timmars arbetsvecka. Vi har arbetstider ingen arbetsgivare skulle kunna tvina oss att jobba. Vi är engagerade, passionerade och uthålliga.

Vi vill skapa en bättre värld genom våra tjänster och produkter. Vi säljer produkter och tjänster för hälsa, för personlig utveckling, för att djur och människor ska må bättre, för att vår planet ska må bättre. Vi brinner för att göra gott. Vi vill bidra till att förändra världen till ett bättre ställe att leva på.

Känner du igen dig?

Vi är drivna av ett högre syfte för vår verksamhet, vi förändrar världen till ett bättre ställe att leva på. Kom ihåg att du är en del av en stor rörelse av småföretagare som förändrar världen!