Den här artikeln ger dig alla argumenten och pepp så att du ska veta att du kan bygga din verksamhet på webben. Du kan göra det!

Men först några rader från livet som digital nomad. Den här veckan har Siv Thuresdotter och jag bjudit på Business Bootcamp. Ett helt gäng småföretagare har under tre dagar lyft sina företag till nästa nivå. Jag är grymt imponerad av hur djup och snabb processen har varit. Det är som om de gjort tre veckors arbete på tre dagar. Fantastiskt!

Dessutom har vi njutit av vacker utsikt, mysig by, god mat och gott vin!

Du kan göra det

Middag i The Villa Sunlight, Sitges.

Du kan göra det!

Du kan skapa din Internet business! Jag vet att du kan skapa din verksamhet på webben. Jag tror på dig.

Kan du svara på mejl? Kan du använda Word? Har du lärt dig att använda facebook? Det är inte svårare än så att lära sig tekniken. Du kan göra det!

Har du flyttat någon gång? Har du gjort en större förändring i livet? Blivit kär? Gått in i en relation? Gjort slut? Du har förändrat beteenden många gånger förr. Att starta en verksamhet är att förändra beteendet från att sälja sin tid för pengar till att sälja digitala produkter. Du kan göra det!

När tanken och bilden om hur det kommer att bli  när förändringen är klar är mer intressant än den nuvarande situationen så blir vi både envisa och uthålliga. Du vet hur man återkommer och återkommer till att försöka igen och igen. Det som krävs för att starta en verksamhet på webben är en vilja att lära nytt, någon som guidar dig genom all information hur man gör och uthållighet. Jag vet att du vill lära nytt, du har mig som guidar dig och du är uthållig nog. Jag vet att du kan klara det.

Jag tror på dig och lottar ut en discovery sessions (värde 3 800 kr plus moms) till de fem första som skickar mig ett mejl (anna.aberg @ annaaberg.se)till mig med rubriken Jag vill lyckas på webben! Vill du lyckas på webben?

Den 8 juni kl 17 föreläser jag i Stockholm. Kom och lyssna! Reservera din plats här.

Gratis webinar för dig som vill tjäna mera. Reservera din plats här.

Nästa vecka får du veta mer om hur vi som företagare kan hantera att webben blir allt mer mobil.

Missa inget! Få alla entreprenörshistorier och frågor från publiken direkt i inkorgen!