Vad händer efter drömmen är förverkligad? Det ger den här artikeln svar på. Men först ett par rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag gjort stora förändringar. Jag har beslutat att stänga Noffice och bara jobba med en produkt, Extended Freedom Academy. Det har varit en lång process att ta beslutet. Nu när alla kunder och affiliates är meddelade så känner jag hur mycket energi som varit bunden i detta. Energi jag nu kan rikta till Extended. Det blir liksom varken hackat eller malet att vara för splittrad. Känner också hur mycket mod det kräver att säga: Jag har lagt för lite fokus på Noffice. Det är dags för förändring.

Lyssnar till en av mina favoritlåtar, Wind of Change med Scorpions, när jag skriver detta.

drommen

Wind of Change, Scorpions.

För att förverkliga drömmar krävs att säga nej för att kunna säga ja och frigöra energi för det nya. Det är fan i mig inte enkelt!

Tack alla Noffice medlemmar för den här tiden. Det har varit en ära att spendera tid med er! Jag har fått vänner för livet.

Efter drömmen är förverkligad

När jag förverkligade drömmen om att leva som digital nomad förändrades allt.

Jag var skräckslagen att relationerna till mina barn skulle förstöras, att jag aldrig skulle kunna finna kärleken för jag lever ett så annorlunda liv. Jag var säker på att jag skulle bli ensam för att jag har svårt att ta kontakt med folk.

Efter drömmen om att leva som digital nomad var förverkligad hade ingen av mina rädslor förverkligats. Jag bodde på Malta, tjugo meter från havet. Min son och dotter bodde hos mig i omgångar. Jag hade nya vänner som delade min livsstil och gamla vänner som kom och hälsade på. Jag träffade män som delade min livsstil.

Fantastiskt!

Det som hände då chockade mig. 

Jag hade allt jag drömt om och lite till. Då blev det tomt inom mig. Jag blev till och med sjuk. Kände mig totalt förvirrad. Hade inget att hålla mig i längre.

Drömmen var förverkligad. Under så många år hade jag hållit i drömmen. Den hade varit min inspiration och min livsnäring. Nu levde jag den och hade ännu inte hittat min nya dröm.

Det tog ett halvår av att sörja. Låter hur bakvänt som helst men jag behövde sörja att drömmen var förverkligad. Jag behövde stanna med tomheten. Våga sitta kvar med att jag inte visste min nästa dröm. Jag läste mycket. Promenerade mycket. Provade olika drömmar i tanken. Det var många som inte passade mig som jag förkastade. Jag insåg att jag behövde avsluta, tacka nej och tacka ja till något annat. Jag lämnade Malta och reste till USA. Det var en gammal dröm jag drömt. Väl i USA upptäckte jag att det inte var min dröm att bo där. Jag fortsatte att leta vidare och prova nya drömmar som te x att skriva böcker, rädda sköldpaddor och annat.

Jag har insett att drömmarna aldrig tar slut. De är att leka med. Jag har insett att varje dröm förändrar mig. Varje dröm kräver av mig att bli kvinnan som kan ta emot drömmen. Jag har insett att det jag är allra mest rädd för att att förlora relationer och att det inte händer för att jag förverkligar drömmar. Snarare tvärtom.

Vad drömmer du om?

Nästa vecka läser du om modet att inte stänga av, att våga vara medkännande.

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här:https://annaaberg.se/fri-utbildning/