När flirtade du med ditt företag senast? När hade ni kvalitetstid tillsammans? Den här artikeln handlar om flirta med ditt företag. Men först några rader från livet som digital nomad.

Veckan har varit tuff. Med förkylning och en mage som reagerar på nya mexikanska bakterier. Vi har flyttat till ett radhus i Playa del Carmen då Internet vad under all kritik t i Tulum.

I vårt nya hus skulle de uppgradera till superduper Internet. Det har inte hänt. Mañana, mañana.

Vi upptäckte att det bara fanns kallvatten. Gasoltanken behövde tändas för att värma upp vatten för en dusch.

Naturligtvis tog gasolen slut efter bara tio minuter och det tar minst ett dygn att få den påfylld. Vi kan inte ens koka kaffe! Blir att äta ute tills gasolen är påfylld.

Genom alla resor har jag lärt mig att när jag kommer till ett nytt land går det mesta fel. Murphys lag. Allt tar tid och kostar mer pengar än beräknat. Det tar minst tre veckor innan jag lärt mig tillräckligt innan livet flyter på lite bättre.

Upprepar för mig själv att allt kommer att gå bra. Tillslut.

Flirta

Promenerar på stranden i Playa del Carmen.

Flirta med ditt företag!

När flirtade du med ditt företag senast? När hade ni kvalitetstid tillsammans?

Jag har gjort teman för varje månad, januaris tema är flirta med din business. Nedan ser du resterande teman för 2016.

Det senaste året har jag på olika sätt utbildat mig inom personlig utveckling och business. Jag har lärt mig att det finns stora likheter mellan att sälja och att dejta. Våra relationer med kunder och samarbetspartners är lika kärleksrelationer. Min tidigare coach Mai Vu säger ”Öppna ditt hjärta för kärlek och pengarna kommer att följa.” Jag har sett det hända. Många gångar.

Jag föreslår att du för ett ögonblick ser dig och ditt företag som en kärleksrelation. Jag är övertygad om att det finns passion mellan er, att det finns förväntningar om vad ni ska uppnå tillsammans och att det finns ett dagligt ”gnäll” som sliter på relationen.

Jag föreslår att ge relationen ny energi och inriktning genom att ge er kvalitetstid. Ingen stress, ingen press att tjäna pengar, ge service, marknadsföra eller göra bokföring.

Ta dit företag på dejt!

Ni behöver inte åka på en romantisk weekend till Italien, eller tre veckor till Karibien. Du gör naturligtvis det om du vill. Jeanette åkte till Bali fyra veckor och kom tillbaka med ett nytt omstrukturerat företag.

Bara några timmar i en ny miljö kan göra underverk, du och ditt företag kan titta varandra djupt i ögonen.

Du kan ställa frågor som ”Varför är vi tillsammans?”, ”Vad vill jag ge i den här relationen?”, ”Vad vill jag ha i den här relationen?”

Senare, när du är redo för en weekend i Italien eller tre veckor i Karibien kan du ställa djupare frågor som till exempel ”Hur kan det vi har tillsammans bli ännu bättre?”

Vad gör man på en dejt med sitt företag?

Varför inte gå till ett nytt kafé eller en ny restaurang och låta dig och ditt företag bli uppslukade av varandra? Jag tycker om att jobba i vackra hotell lobbys. Kanske det kan vara en idé? Ta en drink tillsammans?

Eller ni kanske vill gå på konstgalleri? Museum? Bio? En promenad i skogen?

Ta er tid att ställa frågor som ger er energi och fokus.

Är du redo? Vad överraskar du ditt företag med? Skriv i kommentarerna.

Jag kommer att ta mitt företag på en dejt till stranden. Jag kommer att undersöka vad jag vill ge mitt företag och vad jag vill ha ut av vår relation under 2016.

Tema för den fria utbildningen 2016

januari – Flirta med din business

februari –  Lust & Längtan

mars –  Frihet

april –  Begär

maj –  Förnyelse

juni –  Passion

juli –  Njuta

augusti –  Leva i nuet

september –  Ge plats

oktober –  Paradoxer

november –  Befrielse

December –  Mod

Nästa vecka fortsätter temat flirta med din business. Då kommer du att få veta hur du flirtar med dina kunder och samarbetspartners.

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!