Vad ska jag fokusera på för att lyckas på webben? Det är den vanligaste frågan jag får. Nedan har du mitt svar. Men först ett par rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag spenderat i Umeå. Jag njuter av att umgås med mamma och bli ompysslad.

Det har visat sig mycket svårt att få tag på en lägenhet i Köpenhamn. Jag känner mig förvirrad och rotlös för första gången under mina snart fem år som digital nomad. Jag vet inte var jag ska bo. Det har inte brytt mig tidigare. Den här gången känns det annorlunda. Jag tror det är för att jag bestämt mig för att vara bofast. Det förändrar allt.

Det verkar ta tid att hitta boende. Bara att acceptera.

Jag och Linda håller på att spela in vår nya podcast om det uppskattande ledarskapet. Det är en ren njutning att samtala om ett stort och modigt hjärta, om att framtiden redan är här och om att samskapa.  Snart börjar vi sända! Håll utkik!

Fokus för framgång

Jag och Linda i vår nya pod som kommer snart. Foto Viktoria Davidsson.

Fokus för framgång

”Jag vet inte vad jag ska göra! Vad ska jag fokusera på för att lyckas med mitt webbföretag?”

Det är den absolut vanligaste frågan jag får av företagare som vill lyckas på webben. Det finns så mycket information om hur man ska göra för att lyckas.

Man tittar på olika system, teknik, plattformar.

I veckan hade jag ett samtal med en amerikansk kund. Han gör allt utom det som ger effekt. Kollar plattformar, sitter uppe till kl fyra på morgonen och gör förändringar på webbsidan. Men han fokuserar inte på det som är det allra viktigaste.

Det du ska fokusera på för att lyckas är relationen med din kund.

Prata med dina kunder. Ta reda på vad som händer i deras liv, vad som är viktigt för dom just nu inom ditt område, var de hänger på webben, vad de vill ta del av för information på din webbsida. Vill dom läsa, lyssna eller se film?

Fokusera på att ha kontakt med dina kunder och du kommer att lyckas!

Nästa vecka får du min bästa teknik för att leva i nuet.

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

På gång

Den 10  september talar jag i Malmö! Kom!

https://www.facebook.com/events/1057623414324830/