Den här artikeln handlar om varför fokus är viktigt i ditt företagande. Det du fokuserar på ökar. Men först att par rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag varit i London och talat inför kvinnor om pengar. Jag älskar London. Funderar faktiskt på att stanna här ett par månader då det visat sig vara svårt att få tag på lägenhet i Köpenhamn när det är terminsstart. Köpenhamn har massor av universitet och alla studenter översvämmar Köpenhamn just nu. Kan vara bättre att vänta ett par månader och istället stanna här i London.

Jag är tacksam att jag har friheten att kunna jobba från var som helst. Köpenhamn om jag vill, London om jag vill 🙂

Fokusera

Här talar jag om pengar inför ett gäng kvinnor i London.

Det du fokuserar på ökar

För många år sedan lärde jag mig på en coachutbildning att det du fokuserar på ökar. Det har jag praktiserat sedan dess.

Det vanligaste misstag jag ser bland entreprenörer är att försöka göra så mycket som möjligt. Det är som om vi tror att vi kommer att lyckas bara vi jobbar mycket.

Det är inte sant.

Det handlar om fokus.

Om du fokuserar på att jobba mycket så kommer du att jobba mycket. Det är inte ett likhetstecken till att tjäna mycket pengar.

Jag ser många entreprenörer jobba mycket och tjäna litet. Många som fokuserar på många olika saker vilket skapar ett splittrat fokus. Många idealkunder, många produkter, många affärsidéer.

Om du fokuserar på en sak så kommer det att öka.

För mig har det varit att fokusera på mina kunder. Med fokus på kunderna så ökar antalet kunder.

Vad fokuserar du på i din business?

Nästa vecka får du veta hur du kan vässa ditt fokus för att skapa framgång.

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

På gång

Den 10  september talar jag i Malmö! Kom!

https://www.facebook.com/events/1057623414324830/