Den här artikeln handlar om att gasa och bromsa samtidigt i ditt företag. Du får mina bästa tips på inom vilket område du ska gasa och var du ska bromsa. Jag misstänker att du redan vet men inte lyssnar på den där lilla rösten som berättar det för dig.

Men först ett par rader från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag fått beslut om att jag kan stanna i entreprenörskollektivet jag bor i. Jag är så glad! Kommer att bo här till mitten an november då jag kommer till Sverige.

Igår fyllde jag år. Firade det med min vän Ildiko. Vi såg utställningar på Victoria & Albert museum, vandrade i Hyde Park och Kensington Gardens. Avslutade dagen med middag på Babylon roof Gardens med fler vänner. Jag är så glad att vara här! London har verkligen mycket att bjuda på!

bromsa-eller-gasa

Ildiko och jag having fun in London!

Gasa och bromsa samtidigt?

Oktobers tema är paradoxer.

Jag ser paradoxer som två helt motstridiga, motsatta händelser, uppleverlser, situationer som uppstår samtidigt.

Livet består av paradoxer. Ur paradoxerna kommer utveckling. Alltid när du upplever en paradox så finns där utvecklingsmöjligheter.

Ett exempel på paradox är att gasa och bromsa samtidigt i ditt företagande. Känner du igen det? Gjort det någon gång? Gör det nu?

Att bromsa och gasa samtidigt gör att du sitter fast. Jag har gjort det många gånger. Faktum är att det finns områden där vi ska gasa och områden där vi ska bromsa i företagandet. Vad som ska gasas och bromsas handlar om vilken situation du är i. Men det finns några gyllene regler.

Här är mina bästa tips var du ska gasa och bromsa i ditt företag:

Gasa

  1. i att ha koll på inkomster, utgifter och likviditet
  2. samtala med ideallkunder
  3. skapa relationer
  4. marknadsför
  5. sälj

Bromsa

  1. utgifter
  2. att göra din mejl till en ”att göra lista”
  3. att jobba utan paus
  4. att göra saker svårare än de är
  5. att göra det som inte skapar inkomster

Vad är dina bästa gasa- och bromsatips?

På onsdag kl 18 har jag en överraskning till dig! Camilla, Petra och jag kommer att prata om ett hemligt ämne. De har just givit ut en ny bok. Kan lova det handlar om entreprenörskap.

Klicka här kl 18: https://zoom.us/j/933722794

Telefon : +46 (0) 8 4468 2488
ID: 933 722 794

International numbers available: https://zoom.us/zoomconference?m=BURQU3w7EJmtFaZ89mM0KZTCn_lMbdRp