Den här artikeln handlar om att göra affärer på facebook. Går det? Är det någon som gör affärer på facebook? Men först ett par rader från livet som digital nomad.

I veckan har jag läst böcker. Rekommenderar varmt Ask and it is Given av Esther Hicks om attraktionslagen, Tribes we need you to lead us av Seth Godin och War of Art av Steven Pressfield.

Affärer på facebook

Jag älskar böcker! Vad läser du i sommar?

Gör affärer på facebook

Kan man göra affärer på facebook? Går det?

Ja, jag gör många affärer på facebook så jag vet att det går alldeles utmärkt.

Om man googlar på att göra affärer på facebook kommer det upp många artiklar om att skapa en facebook store och att annonsera på facebook.

En facebook store har jag aldrig provat men jag har annonserat på facebook. Annonser har gett mig fler gillare men inte fler affärer. Jag tycker det är grymt att man kan ställa in en facebookannons efter exakt vem idealkunden är och kanske jag inte har varit tillräckligt uthållig för att det ska generera affärer. Jag är absolut villig att prova igen.

Men, det jag vill dela med mig av är vad som faktiskt gör affärer på facebook så du kan göra samma lika. Jag lär bara ut det jag vet fungerar.

Att göra affärer på facebook är samma lika som att göra affärer i verkliga livet. Det handlar om att skapa goda relationer.

På facebook skapar du goda relationer genom att dela intressant information för din idealkund. Du tar ståndpunkt för det du brinner för som även din idealkund brinner för och delar intressant information om det.

Du är aktiv i grupper och både ställer frågor och svarar på frågor. Du skapar dina egna grupper inom ditt område där du driver diskussioner och skapar möjlighet för andra att dela sin kunskap och driva sina diskussioner. När du tillhanda håller plats att komma i kontakt med likasinnade så blir du oumbärlig för dina idealkunder.

Genom intressant information, dialog, diskussion och egna grupper där du ger andra möjlighet att komma i kontakt med varandra så skapar du förtroende och kan dela dina erbjudanden.

Många erbjudanden delar jag som inbjudningar till webinarier eller event i verkliga livet. Då sker försäljningen utanför facebook. Andra erbjudanden delar jag direkt och säljer på facebook.

Med den här metoden säljer jag inte bara på facebook utan även på twitter, LinkedIn och Instagram.

Hur säljer du på facebook?

På gång

Fler klienter, mer framgång, Mer lätthet: 3 hemligheter du kan lära från Angelina Jolie.

Har du någon sin funderat på hur Angelina Jolie fixar att vinna Brads hjärta, fortsätter att stödja människor i tredje världen, medan hon uppfostrar sex barn och är den högst betalda Hollywood skådespelerskan 2009, 2011, and 2013? Mai Vu kommer att visa dig att du är mycket närmare Angelina än du tror. Kom med på webinariet och få veta de tre sakerna som hindrar dig från att ha fler klienter, mer framgång och mer kärlek i livet. Vägen ut ur kamp och hårt arbete till mer lätthet, glädje och balans. Hur du följer din djupaste kallelse, lever ditt syfte, har kärlek och tjänar mer pengar.

Min coach Mai Vu och jag samtalar den 30 juli kl 21. Om du inte kan vara med, reservera din plats och få inspelningen av samtalet efteråt. Allt gratis, så klart 🙂

Reservera din plats här: http://app.webinarjam.net/register/476/f0cb3de6e1

Vi har öppnat förhandsbokning till succén Content Bootcamp i Sitges, Barcelona! 2016 kan du gå två veckor Content Bootcamp! Eller välja mellan två veckor.

Reservera din plats här: http://simplesignup.se/event/26896-content-bootcamp-skrivlaeger-foer-foeretagare-sitges-barcelona-2016

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här!