I veckan har jag varit frustrerad, arg och besviken. Ni vet då man har arbetat hårt för att nå en lösning men det verkar aldrig ta slut på hinder och fallgropar. Suck! Vad irriterad man blir!

Som tur var hade jag mitt veckomöte med min mastermindgrupp i onsdags. Jag tog inte ens upp mitt problem men bara genom att lyssna till de andra deltagarna fick jag helt nya perspektiv som gjorde att jag kunde se lösningar. Nu är jag nära! Den här gången kommer jag att lyckas!

Har du också lagt ner massor med tid och arbete i din webbverksamhet men ännu inte nått dit du önskar?

Vi når mål och framgång genom att dela kunskap, idéer, framångar och motgångar med andra.

Inte genom ”ensam är stark”.

Att träffas och dela med andra är ett beprövat, framgångsrikt koncept. Företagare träffas i styrelser och i styrgrupper, med mentorer och coacher, i mastermindgrupper. Kärt barn har många namn och lika många metoder.

De riktigt framgångsrika webbentreprenörerna betalar stora pengar för styrelseledamöter, mentorer och coacher för att det ger resultat.

Nu har du också möjlighet att nå dit du vill genom att dela kunskap, idéer, framgång och motgång med andra!  Testa WordPressMastermindgrupper för företagare!

Kanske vill du börja sälja på webben.

Kanske vill du öka omsättningen.

Kanske vill du utöka ditt nätverk på Internet.

Kanske vill du hitta partners att samarbete med.

Kanske vill du hitta affärsidéer som funkar på webben.

OBS! Begränsat antal platser!