Du behöver inte lyckas ensam. Du behöver inte uppfinna hjulet igen. Den här artikeln handlar om hur du hittar de som hjälper dig att lyckas online.

Men först ett par rader om livet som digital nomad. I fredags natt kom jag till New York. New York har aldrig stått på min lista att åka till. Jag hade nog aldrig kommit hit om det inte var för att Ann Ljungberg har skrivarresor hit. Jag är glatt överraskad av hur trevligt New York är. Hit åker jag gärna fler gånger.

LyckasManhattan, New York.

Hitta de som hjälper dig att lyckas online

Du behöver inte vara ensam och lyckas online. Du behöver inte uppfinna hjulet igen. Det absolut smartaste du gör för att lyckas online är att bygga ett team runt dig. Nu tänker du kanske att ”Det kan jag inte göra! Jag har inte råd att anställa eller köpa tjänster.” Det är inte det jag menar.

Det absolut viktigaste teamet runt dig är ditt supportteam. Med supporteam menar jag:

  1. De som gått före och gjort det du vill göra
  2. De som tror på dig och stöttar dig när det går både lätt och tungt
  3. De som kan verktyg för företagande
  4. De som kan system och program du behöver lära dig

Bygger du ett team av ovanstående roller så kommer du att lyckas online. Det här är inte tjänster du köper, det här är hur du väljer att umgås.

Du kan välja att umgås med de som gått före och gjort det du vill göra genom att följa deras bloggar, podcasts och webinarier. Samma lika med verktyg för företagande och program du behöver lära dig.

De som tror på dig och stöttar dig behöver du ha direkt kontakt med. Det kan vara i verkliga livet eller via telefon, Skype eller annan webbtjänst.

I mitt team finns mina mentorer, min assistent, min familj och så följer jag Pat Flynn och Marie Forleo.

Vilka har du i ditt team?

På gång

Den 27 oktober intervjuar jag Marie Hagberg om PR för småföretagare. Häng med du också: http://app.webinarjam.net/register/1250/60c45dc457

Nästa vecka får du veta hur du skapar en webbsida som säljer.

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!