I förra veckan fick jag frågan: Hur hittar du din energi! Har följt dig ett tag nu. Blir du aldrig trött? Eller går du på passion och vilja?

Jag lever som digital nomad och har alla inkomster via webben. Det betyder att jag marknadsför via Internet och syns mycket. När man syns mycket så syns det man gör i hög grad. Det tror jag är en del i varför det ser ut som jag gör mycket  🙂

Tricken för att hitta energi är, för mig, att:

  • vara sjukt disciplinerad när jag arbetar
  • planera i kalendern och låta kalendern styra mina arbetsdagar
  • jobba smart och använda system för marknadsföring, försäljning 
  • koppla ner från Internet varje helg och var femte vecka
  • yoga
  • resa
  • raw food

Jag får massor av energi av att leva det liv jag vill leva. Älskar att resa, träffa människor och uppleva äventyr!

Förutom ovanstående drivs jag av att sprida budskapet att fler kan välja att leva ett friare liv med hjälp av webbföretagande. Kanske man kan kalla det passion 🙂 Jag verkligen älskar att hjälpa fler till det liv dom vill leva, att skapa mötesplatser i verkliga livet och virtuellt där vi kan stötta varandra och dela kunskap och erfarenheter. Det ger energi!

Hur hittar du energi för att driva ditt företag? Skriv i kommentarerna!

Vill du starta webbföretag och leva ett friare liv? Just nu! 50% rabatt på utbildningen Starta webbföretag! Plus 8 tillfällen gruppcoachning – helt fritt!

Läs mer om Starta ditt webbföretag här!