Den här artikeln handlar om en upplevelse jag hade i Cancun, Mexiko, med Esther Hicks, om att vara i the joy-business. Men först några rader om livet som digital nomad.

Den här veckan har jag varit i Umeå. Jag hälsar på min mamma och dotter. Det är härligt med sommar i Umeå och att återknyta kontakt med med vänner och bekanta.

Men det största den här veckan är ändå att ha kontakt med alla nära vänner världen över. Jag har haft ett par jobbiga dagar med motgångar. Istället för att gå undan och gömma mig med min smärta lät jag andra få veta. Det har varit fantastiskt att ta emot kärlek och hjälp. Det har också varit fascinerande att se hur snabbt jag jobbat igenom smärta och tagit nya beslut som kommer att bli ännu bättre än vad jag trodde var bra tidigare. Är det inte konstigt hur man kan tro att man vet vad som är bäst och sedan blir det ännu bättre när man släpper kontrollen?

Joy 1

Vackra Umeå älv.

”I’m in the joy-business!”

I slutet av april var Annika Elgeskog och jag i Cancun på en vecka tillsammans med Esther Hicks och Abraham. En hel vecka med attraktionslagen tillsammans med 1600 andra personer. Abraham Hicks organisation hade hyrt ett helt hotell.

joyI glada vänners lag på konferens om attraktionslagen. 

Vid ett tillfälle pratade Abraham om företagande och att alla är i joy-business. Ingen ska vara i något annat än joy-business. Oavsett vilket område du driver företag inom så ska det vara kul och sprida glädje.

Jag började fundera på hur är jag i joy-business?

Det står helt klart för mig att jag har kul med mina kunder. Riktigt roligt. Våra möten är magiska. Vi skapar magi och glädje. Jag ser hur de företag jag lär upp börjar sprida glädje till sina kunder. Det ger mig en enorm tillfredsställelse.

För mig är grunden att jag väljer idealkunder som ger mig energi och glädje och att vi sedan samskapar produkter som fortsätter att sprida glädje.

På vilket sätt är du i the joy-business?

Jag bjuder på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/