Veckans bästa var att ta bussen till Hollywood och köpa en t-shirt av Kat Von D. Jag beundrar henne som entreprenör. Veckans fråga  kommer från AnnChristin Winnemyhr som tycker hennes sida är tråkig – längre ner får du 5 tips att göra din sida  intressantare.

Jag tog bussen till Hollywood och köpte en t-shirt hos Kat Von D på High Voltage Tattoo. Hon är en av de coolaste entreprenörerna jag känner till. När jag såg henne första gången på NY ink blev hon headhuntad som tatuerare men hittade inte sin roll i teamet och längtade hem till LA. Det såg ut som ett totalt misslyckande då hon lämnade teamet och serien. Jag kände igen mig i att inte passa in och att uppleva det som ett misslyckande.

Kat Von D startade sin egen tatueringsfirma i LA, och fick en egen tv serie. Numera har hon mer eller mindre utklassat NY ink. Hon skriver böcker, har ett klädmärke och har extremt många följare i sociala medier.

Låt aldrig andras förväntningar stoppa dig!

För mig står Kat Von D för att ha modet att följa sina drömmar och sin intuition oavsett vad omgivningen säger. Det är starkt!

5 tips för intressantare webbsida

”Just nu får jag en mängd kommentarer till min sidor på hemsidan. Vet inte hur jag får stopp på dem.” Skriver AnnChristin Winnemyhr. ”För övrigt tycker jag att min hemsida är tråkig.”

Oj, spam i kommentar är inte kul! Med WordPress följer ett plugin/tillägg som heter Akismet. Akismet hindrar spam. Personligen tycker jag att Defensio är bättre och dessutom gratis (för företag upp till 5 anställda). Installera Defensio och du kommer att slippa allt spam!

  1. Ha bild på dig i samband med loggan
  2. Använd färger i loggan
  3. gör första sidan till blogg (ha bara en blogg)
  4. Ta bort kalender, arkiv, meta – lägg till ett formulär för att följa dig
  5. Ställ frågor i inläggen, svara på kommentarer

Bonus! Lägg till kommentarer som syns i sociala medier ex vis Livefyre eller facebook comments

Bonus nr 2! Vad säljer du? Var tydlig i ditt budskap om vad du ger/säljer. Det ska vara det första man ser. Gillar man det du ger så stannar man, om inte så går man vidare.

Bonus nr 3! Gör en Om Dig sida. Ge dina läsare en chans att lära känna dig och börja bygga förtroende för dig.

Headsup! Jag har inte utbildat i coaching på över två år.I november håller Janne Paulsson och jag coachutbildning i härliga Villa Sunlight, Sitges, Barcelona. Ett sällsynt tillfälle att gå coachutbildning för mig. Mer information hittar du här.