Den här artikeln handlar om lättnaden i att lita till sin intuition i business. Men först ett par rader från livet som digital nomad.

Det är snöslask varannan dag och fryser på till halka varannan dag. Länge sedan jag var i den här typen av klimat. Jag känner hur mörkret påverkar mig. Är tröttare och vill sova många fler timmar på morgonen än jag brukar.

Igår var jag på möhippa 🙂 Vi gjorde chair dancing på Pole Fittnes i Umeå! Hur kul som helst men svårt! Lyste verkligen upp vintermörkret!

Annat som lyster upp är första advent!

intuition

Glad första advent!

Lättnaden i att lita till intuition i business

Intuition  – du vet den där känslan i magen då man bara vet. Vet att det är rätt. Eller den där känslan i kroppen då det kryper under huden och man bara vill springa därifrån.

Första gången jag läste om business och intuition var för 10 – 15 år sedan då jag kom i kontakt med Laura Day och Practical Intuition. Hon skrev om framstående affärsmän och investerare som använde sin intuition i att göra affärer. Jag minns särskilt en historia om en man som investerade i aktier och drömde om kaniner tror jag det var och dagen efter köpte aktier i ett bolag med kaniner i namnet. Han gjorde massor av pengar på den affären.

Jag var helt fascinerad av övningarna i hennes bok och började göra dom regelbundet. En övning jag tyckte mycket om var att skriva frågeställningar på papper och lägga i likadana kuvert. Jag skrev frågor om kärlek lika mycket som ekonomi och affärer. Kunde vara frågor som: Vad ska jag göra för att träffa min stora kärlek innan den 1 januari? Vem behöver jag bli för att omsätta en miljon för den 1 januai? Sedan blandade jag frågorna la händerna på ett kuvert och lyssnade inåt, såg bilder och tolkade dom. Efter det agerade jag efter tolkningen.

Mer ofta än inte blev det så som jag önskade 🙂 En kul och lätt färdighet att lägga till i verktygslådan för att göra affärer.

Hur använder du din intuition i din business?

Näste vecka startar det sista temat för 2016. Mod. Du kommer att få läsa om modet att hoppa med förbundna ögon in i webbföretagande.

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här:https://annaaberg.se/fri-utbildning/