Jag älskar när mina klienter går ut och gör det de tror att de inte vågar

Gör du skillnad?

Gör du skillnad? Brinner du för att göra skillnad? Får jag intervjua dig?

Så skrev jag på facebook i måndags. Jag fick 55 svar! Svaren fortsätter att strömma in.

I min förändring till Frihet 2.0, som innebär att jag vill göra skillnad, vill jag undersöka vad det innebär att göra skillnad. Jag vill bli inspirerad, se att göra skillnad från olika perspektiv, lyfta fram de som gör skillnad, se projektidéer, samskapa, dela och inspirera fler till att göra skillnad

En artikel om dagen kommer att publiceras om att göra skillnad. Publiceringen fortsätter så länge artiklar kommer in.

Vill du också vara med? Mejla: anna.aberg @ annaaberg.se skriv Att göra skillnad i rubrikraden så skickar jag dig frågorna.

 

Jag älskar när mina klienter går ut och gör det de tror att de inte vågar

Jag heter Caroline och är 29 år.

Jag gör skillnad genom att inte ge mig i jakt på min dröm och visa andra att det går att göra det man VILL och genom att coacha andra till deras drömmar. Jag gör skillnad genom att samla på mig en massa erfarenhet som bidrar till igenkänning för andra och genom att ständigt utveckla mig själv så att jag kan hjälpa andra att hjälpa sig själva, genom att exempelvis hålla workshops, coacha.

Jag brinner för att göra skillnad, och skapar jag samtidigt resultat som är i enlighet med mina drömmar så gör jag gärna båda sakerna samtidigt! Jag älskar att se människors blickar när de ”får det”, när de hittar den där lilla nyckeln åt sig själva och sen går ut och gör det de tror att de inte vågar.

Det bästa med att göra skillnad på det här sättet är att jag får hänga med härligt, modigt folk som också vill göra skillnad och att jag får betalt för att inspireras av mina klienter och kollegor som följer SINA drömmar.

Dina tre bästa råd för de som vill göra skillnad?

1. You cant pour from en empty cup. Se till att DU får energi genom den skillnad du gör.

2. Att göra skillnad = skänka pengar. Nej! Gör skillnad på det sätt DU kan. Du kanske kan bidra med din tid eller energi? ”Bara” ett leende kan göra skillnad i en persons hela dag!

3. Vad provocerar dig mest? Vad gör dig mest förbannad? Krig? Orättvisor? Barnäktenskap? Våld? Sexuella övergrepp? Försäkringskassan? Hemlöshet? Korkade politiker? Ungdomar som köper ut till minderåriga? Fattigdom?

Fundera på vad som gör dig mest förbannad, så har du en liten ledtråd om i vilken ände du kan börja.

← Föregående inlägg

Nästa inlägg →