Webbentreprenör

Jag vill dela mina bästa idéer med fler webbentreprenörer

Genom hela mitt entreprenörskap har jag ”tagit rygg” på de som kan mer än mig och har uppnått det jag vill uppnå. Jag har medvetet valt att umgås så som jag vill bli. Det har lärt mig massor, gett mig kontakter och de jag umgåtts med har smittat av sig på mig vilket gjort det lättare att nå mina mål.

Genom åren har det sett ut på olika sätt. Jag har haft mentorer, coacher, mastermindgrupper, samarbetspartners och delägare. Grejen är att i mötas på regelbunden basis och dela idéer, tankar, erfarenheter, misslyckanden och lyckanden.

Min första mentor på 80-talet var min pappa. Han var benhård på att jag skulle lära mig bokföring. Nåt jag hatade och tyckte var extremt tråkigt men jag har haft mycket nytta av att jag i stora drag förstår bokföring och företagsekonomi.

En annan betydelsefull person är Birgitta Granström. Vid ett tillfälle när jag skulle göra presentationen på coachutbildningen om min framtid och inte visste, inte kunde, var extremt osäker och bara stammade sa Birgitta:

”Anna, all den osäkerhet du nu upplever är kraft du kan fokusera på att nå allt du vill uppnå.”

Birgitta såg mig och gav mig möjligheten att se min osäkerhet som en kraft att använda. Det använder jag dagligen numera.

Under en period var Torstein Bratwold i en av mina bolags rådgivande styrelser. Av Torstein lärde jag mig att göra suveräna marknadsanalyser via webben. Nu mera är jag alltid säker på om det finns tillräckligt med ekonomi i en affärside för webben.

Just nu umgås jag mycket med Angela och Jörgen Stenberg som är helt vansinnigt galna och härliga entreprenörer. Vi diskuterar dagligen entreprenörsskap, risker, ekonomi, nya vinklar, affärsidéer och strategier. Mitt mod och fokus ökar ständigt!

Det som krävs  för att bli som man umgås är att veta sina visioner och mål. Fokus är ett måste. Förutom fokus måste man agera på det man lär sig. Om kunskap inte används faller de i glömska.

Jag vill dela mina bästa idéer för affärsutveckling med fler aktiva eller blivande webbentreprenörer! Vi träffas vid datorn på söndagar kl 16 – 17 med syfte att umgås med likasinnade och utveckla våra verksamheter.

Hitta affärsidéer som funkar på Internet November 11, kl 16.

E-postlistor  November 18, kl 16

Marknadsföring i sociala media November 25, kl 16

Kan du inte vara med på webinarierna så kan du se filmen efteråt.

Skriv in din e-post adress i formulärt nedan för inbjudan!

 

Vilka ämnen vill du diskutera? Skriv i kommentarerna!