Jakten på att göra skillnad fortsätter. Fortfarande är mycket oklart kring mitt nästa steg och samtidigt blir det allt klarare. Jag börjar prova lite olika saker.

Jag fortsätter med #handpåläggningsskillnad som undersköterska på specialistvårdavdelningen vid Norrlands Universitet Sjukhus. Mår grymt bra av expansionen av perspektiv som det ger. Tack Geshe Michael som gjort mig uppmärksam på vikten av att göra något helt annat än den egna verksamheten en dag i veckan.

Jag går även vidare med ett erbjudande jag fått som kan göra skillnad på global nivå. Den här veckan ska jag skiva projektplan. Håll tummarna att den blir antagen 🙂

Som om inte det vore nog, två samarbetspartners och jag startart GoodHeart som kooperativ och kommer att ge kurser i Mirakelkursen.

Linda Esseholt Hermansson och jag en ny pod om den andra halvan av livet, inspirerad av Richard Rohr.

Och! Fantastiska Malin och Jeanette startar sina Extended Freedom Academy för hälsoentreprenörer och kursledare som vill göra skillnad.

Allt detta för att göra skillnad! Det känns befriande! Och en total kapitulation till vad som krävs för att göra skillnad. Jag vet inte vad det innebäroch jag är villig att ta reda på det.

Vad ger dig känslan av befrielse?

Total kapitulation till att göra skillnad och befrielsen som följer med det.

Anna rekommenderar

Gratis

En digital nomad – får man leva som man vill?

Kolla in min Youtube kanal! Jag läser min bok En Digital Nomad – får man leva som man vill? En handbok i att förverkliga drömmar.

Klicka här: https://www.youtube.com/channel/UCk0VZIKWMuP1iyxJNimnnhA

Diamantskäraren

Måndagar kli 12 – 13 studerar vi Buddism och affärer. Häng med kostnadsfritt! Vi startart igen den 6 augusti.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/products/70688-Diamantskareren

Fri utbildning

Jag bjuder på fri utbildning för godhjärtade företagare som vill göra skillnad genom sitt företag.

Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Superbilligt

Business as A Practice. Medlemsprogrammet för dig som vill få en ny andlig rutin per månad för att gå från vaghet till klarhet.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/90991

Dyrt

Extended Freedom Academy för coacher! Är du coach och vill leva på att coacha? Jag lovar dig att stanna i Extended Freedom Academy tills du omsätter en miljon per år.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/78505-extended-freedom-academy

Extended Freedom Academy för dig som vill göra skillnad. Jag lovar dig att stanna i Extended till du uppnått det mål du sätter för att göra skillnad.

Klicka här: https://annaaberg.simplero.com/page/89792