Den här artikeln handlar om du kan driva företag på webben fast du int3e vill lära dig teknik. Men först några ord från livet som digital nomad.

Den här veckan har jag spenderat i Miami, Florida. Jag gillar inte stora städer. Det är alldeles för mycket folk, skitigt och kriminalitet. Vi stannade norr om Miami på en liten marina för att återställa oss efter tre timmar jetlag från Los Angeles. Sedan började seglingen söderut till Florida Keys.

Teknik

Här bor jag i tre veckor.

Planen är att vi ska bo tre veckor på den här båten. Kanske vi flyger en sväng till Amerikanska Jungfruöarna innan jag flyger till Köpenhamn den tredje maj.

Kom och lyssna till när jag berättar om mina resor och hur man gör för att tjäna mer och jobba mindre!

Malmö den 6 maj

Göteborg den 7 maj

Stockholm den 8 maj

Kom med på webinar om att tjäna mera pengar! Den 21 april.

Ta din verksamhet till nästa nivå: Business Bootcamp.

Gör all din marknadsföring för flera månader framåt: Content Bootcamp.

Kan jag driva företag på webben fast jag inte vill lära mig teknik?

Många av mina kunder ser tekniken på webben som ett stort hinder för att bygga webbföretag. Frågan är om du kan driva företag på webben utan att lära sig teknik?

Ja, du kan driva webbföretag utan att lära dig teknik.

Det finns flera sätt att gå till väga. Ett är naturligtvis att köpa alla tjänster som är förknippade med teknik så som webbsida, webbkurs, webbmarknadsföring osv. Men de flesta av oss småföretagare har inte budget för att köpa in den typen av tjänster. Hur gör man då?

Då lär man sig lite teknik. Kan du använda mejl? Kan du skriva i word? Använder du facebook?

Det är inte svårare än så! Du har lärt dig mejl, word och facebook en gång i tiden. Du avsatte tid för att ta in den kunskapen. Det är samma lika med system för att driva webbföretag. Du behöver veta vad du ska börja lära dig och sedan avsätta tid. Det är allt.

Jag föreslår att du startar med att lära dig WordPress för att skapa navet, din webbplats. En del tycker det är enklare att använda WordPress än att skriva i word.

Vad är dina bästa tips för att lära dig teknik?

Är du otålig? Hade du velat ha ditt webbföretag up and running igår? Det är vad nästa söndags artikel handlar om.

Ta del av fri utbildning via mejl varje söndag i att bygga webbföretag! Prenumerera här!