Den här artikeln ger dig som tre konkreta tips på hur du ger plats till andra. Att vara generös skapar mer framgång än allt annat. Men först ett par meningar från livet som digital nomad.

Den här veckan var jag i Stockholm för boksläpp av 12 minuter i Pefkos, Ordeberoende Förlag. Maria Wells leder projektet och vi var på restaurang Victoria där hon har musikshow. En helt ny värld för mig med glitter, långa klänningar, höga klackar, lösögonfransar och benhårt ledarskap. Jag är imponerad av ledarskapet och lär mig massor.

Det har varit roligt att skriva bok tillsammans, vi är tjugosex författare. En härlig gemenskap. Jag kommer att vara med på nästa års projekt också.

ge-plats-12-minuter

Ewa Åkerlind, förläggare, och jag på restaurang Victoria.

I går föreläste jag på Maria Appelqvists Ladiez event. Det var första gången som jag berättade historien jag hittade förra helgen på storytelling eventet. Oj, vad sårbart det var att stå på scenen och berätta om hur jag blivit sedd och trodd på som barn. Föreläsningen är filmad, kanske du kan få se den vid ett senare tillfälle.

Den här veckan ger jag plats till Mai Vu. Mai föreläste också på Marias event. Du som följt mig länge vet att jag gått kurser för Mai. Mai är suverän på kärlek, framgång och lycka. Kom med på vårt samtal kl 18 på onsdag! Vi kommer att prata om hur relationer och business hänger samman.

Klicka här kl 18 på onsdag: https://zoom.us/j/605669348 eller ring in +46 (0) 8 4468 2488 Mötes ID: 605 669 348.

ge-plats-konkreta-tips

Alla talarer på Maria Appelqvists  Ladiez event. Från vänster Maria Appelqvist, Laurina Bergqvist, Åsa Rydhard, Yvette Malm, Theresia Malm, Anne-Li Kellström, Mai Vu, Anna Åberg och Anna Bergström.  Bild: Johanna Bjurström. 

Tre konkreta sätt att ge plats

Det smartaste du kan göra för att nå framgång är att ge andra plats. Var generös och du kommer att lyftas fram av andra.

Här är tre konkreta sätt att ge plats:

  1. ge plats till andra att gästblogga hos dig
  2. ge plats till andra på ett event du skapar
  3. ge plats till andra i din podcast
  4.  ett extra tips 🙂 ge plats till andra på dina webinar

Hur ger du plats till andra den här veckan?

Jag ger plats till Mai Vu på onsdag kl 18.  Vi kommer att prata om hur relationer och business hänger samman.

Klicka här kl 18 på onsdag: https://zoom.us/j/605669348 eller ring in +46 (0) 8 4468 2488 Mötes ID: 605 669 348.

Nästa vecka får du veta vilka tekniska system som är suveräna för att ge plats till andra!

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/