Förnyelse. Livsval. Maj 2016 vigs åt artiklar om förnyelse. Du kommer att få flera perspektiv och massor av inspiration för förnyelse i ditt liv.

Katarina undrar hur f*an man gör för att genomföra sina livsval?

Det är en sak att bestämma sig, att vilja, att önska – men att verkligen göra det, det är nåt helt annat.

Men först ett par meningar från livet som digital nomad. Denna vecka har jag spenderat i Cancun, Mexiko, på ett event med Abraham – Hicks. En vecka med seminarier varje förmiddag om attraktionslagen.

Det jag tar med mig från seminarierna är att samskapa är vad som för oss framåt och så snart jag tror att jag ska hjälpa någon så har jag slutat samskapa. Jag tar med mig att vara mottaglig för det som är, att släppa motstånd, att välja det som känns bra och välja bort det som känns dåligt.

Jag tar med mig att jag är i the clarity and fun business. Hur säger man det på svenska på ett bra sätt? Jag arbetar med insikt och glädje?

Livsval

Focus in the now. Sandkonst på Abraham – Hicks event i Cancun, Mexiko. Foto: Michael Cuffe. 

Livsval

Hur f*an man gör för att genomföra sina livsval?

Det är en sak att bestämma sig, att vilja, att önska – men att verkligen göra det, det är nåt helt annat.

Känner du igen dig? Du önskar att ha en omsättning på en miljon, du drömmer om att resa, du längtar efter fri tid att bara göra det du vill, du drömmer om relationen som gör dig lycklig.

Sedan händer det inte mycket. Tiden går. Du känner dig fast i rutiner och måsten. Du ser ingen väg ut. Det blir samma omsättning eller kanske lite bättre. Du bokar en resa, två veckor till Turkiet, du börjar att skriva den där boken, börjar att äta den där dieten, börjar att springa tjugo minuter varje morgon men efter ett par veckor är allt som vanligt igen.

Grejen är självsabotörerna, motståndet eller aporna, som buddisterna kallar det. Eller, den här förklaringen gillar jag  – hjärnan väljer den lättaste vägen för hjärnan, vilket är de gamla invanda rutinerna. Rutinerna har en enorm makt över dig. Att dra upp nya synapser i hjärnan kräver massor av energi. Hjärnan vill gå på låg energi. Därav den oemotståndliga kraften som drar dig tillbaka till invanda rutiner.

Det går att förändra rutinerna och genomföra nya livsval. Det går att skapa nya rutiner.

Det tar kraft och mod, du behöver ta väl hand om dig så att du har energi att genomföra dina livsval.

Det vanligaste misstaget är att du splittrar dig på flera saker. För att genomföra ett livsval krävs att du fokuserar på ett livsval i taget. Att göra flera livsval samtidigt kommer att göra att din energi går åt fler håll och inget bli gjort.

Det ligger en fälla i att splittra sig. Det känns kraftfullt och inspirerande att splittra sig på flera saker samtidigt. Det du gör är att du skapar motsatsen, det blir för mycket och du går tillbaka till gamla, invanda rutiner.

Välj ett livsval att genomföra. Gör sedan nästa och nästa och nästa. Fokusera på ett i taget.

Det jag lärt mig under veckan med Abraham – Hicks är att när jag fokuserar på ett livsval så skapas genast en kontrast. Min uppgift är att välja det som känns bra.

Hur gör du för att genomföra dina livsval?

Jag bjuder dig på fri utbildning varje söndag! Klicka här: https://annaaberg.se/fri-utbildning/

Nästa vecka läser du om skolchef Linda Esseholts syn på förnyelse.

På gång

Kolla in hur du kan få fler kunder nu: http://www.produkter.evakarinwallin.se/fler-kunder-nu/