Februaris tema är lust och längtan. Den här artikeln handlar om att få fatt i lusten och längtan i ditt företag och om otåligheten. Du vill att ditt företag ska vara klart och generera de pengar du önskar, helst igår. Varför tar allt så lång tid?

Men först några ord från livet som digital nomad.

I veckan bestämde vi oss för att åka till Cozumel över helgen. Cozumel är ön utanför Playa del Carmen som ligger på världens näst största barriärrev. Vi har hört mycket gott om Cozumel. Att det ska vara en paradisö, vackrare än vackrast och snorklingen är fantastisk.

Tidigt på lördag morgon vaknade jag, spänd av förväntan inför resan till paradisön. Ifrån köket hördes röster och jag tänkte att jag hade försovit mig. Men det visade sig att det var Annika och Kiriaki som upptäckt att det var regn och blåst, vi kunde inte snorkla.

Kiriaki och jag hade bokat hotell på ön som inte var avbokningsbart så vi åkte över alla fall. Det var en hemsk resa då vi båda blev rejält sjösjuka. Paradisön var inte så mycket paradis alls. Vi spenderade eftermiddagen i sängen med tv.

LustFörväntan om snorkling på världens näst största barriärrev förvandlas till tv i sängen.

Lust, längtan och otålighet

Du vill att allt ska ha hänt. Registrering av bolag eller firma, webbsidan, skapa digitala produkter, marknadsföring och försäljning. Du vill leva det fria livet med mycket pengar NU!

Vårda din lust och längtan fast det tar längre tid att bygga upp en verksamhet än du tänkt dig. Att ha kontakt med lust och längtan lugnar otåligheten och ger dig mening med alla uppgifter du gör dagligen. Det är som att fylla en bil med bensin att ha kontakt med lust och längtan.

Vad var det du ville med företaget när du startade?

Vad får ditt hjärta och din hjärna att sjunga?

Vilken livsstil ska ditt företag ge stöd till?

När jag startade mitt företag ville jag resa.

Det som får mitt hjärta och min hjärna att sjunga är kärlek, kontakt med andra människor och att skriva fantasyböcker.

Mitt företag ska ge stöd till mitt fria liv med resor världen över, kärlek, kontakt med andra människor och att jag kan skriva fantasy.

Jag vill vara ett exempel på att det är fullt möjligt att leva som man vill. Jag vill att mitt företag ska ge stöd till andra som vill leva ett fritt liv.

Dela dina svar i kommentarerna! Delad lust och längtan är dubbel lust och längtan!

Nästa vecka fortsätter temat lust och längtan med tankar kring att du får aldrig det du inte frågar efter. Jag berättar om vad som händer när man vågar fråga efter det man vill ha.

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!

På gång

I Noffice kommer vi att bjuda på massor av stöd för företagare den 29 februari. Tacka ja till eventet här och ta del av massivt stöd.

Klicka på länken för massor av gratis stöd för företagare: https://www.facebook.com/events/1090671630977913/