”Det är ju så himla kul!” ”Bara lite till” ”Javisst! Jag kan göra det!” Säger du också ja till det mesta? Den här artikeln handlar om att vilja för mycket för sitt eget bästa.

Men först några rader från livet som digital nomad. Detta var Kiriakis sista vecka med oss. Nästa söndag får du veta allt om hur hon upplevt Mexiko och att bo med oss i ett gästblogginlägg.

Det är otroligt utvecklande när folk kommer och hälsar på. Vi lever nära varandra och delar kunskap och förmågor. Kiriaki har berättat sagor för oss som hänger kvar länge, parat ihop oss med en tv producent från LA som är intresserad av att göra Digital Nomad söker kärlek och hon har bjudit oss på fantastiskt god grekisk mat. Jag älskar stekt aubergine.

Vi klurar på att göra en ledarskapskurs till hösten i Grekland. Spännande.

Du som följt mig länge vet att jag pratar om vikten att umgås med dom man vill bli som. Att bo tillsammans några veckor i ett främmande land gör att man blir som man umgås.

vill

Kiriaki, Lisa, Kajsa, Annika och jag på stranden i Playa del Carmen.

Vill du för mycket för ditt eget bästa?

”Det är ju så himla kul!” ”Bara lite till” ”Javisst! Jag kan göra det!” Säger du också ja till det mesta? Det är lätt att vilja för mycket för sitt eget bästa.

Jag kommer ihåg när jag satt i kontoret i lägenheten på Teg. Det måste ha varit 2005, kanske 2006. Jag var helt utmattad men ville bara göra en grej till. Jag skickade ett mejl till en samarbetspartner som såg ut ungefär så här ”Lslkrnf nfoose nivoan.”

Hon svarade: ”Okej, vi kanske ska träffas över en lunch och diskutera saken?”

Skammen när jag insåg vad jag gjort!

Många gånger finns det inget stopp för oss småföretagare, vi kan jobba hur mycket som helst för att det är kul. Vi är i flow och det är härligt! Jag älskar det. När går det för långt? För mig gick det uppenbarligen för långt när jag skickade ett brev som var rappakalja. Men jag hade inte märkt det om hon inte svarat mig på det sättet.

Hur vet man om man vill för mycket för sitt eget bästa?

För mig har det inneburit att lyssna till kroppen, att tillåta mig ’vila och att vända min attityd från ”jag är bra om jag jobbar mycket” till att ”jag är lika bra oavsett om jag jobbar mycket eller lite”. Det är så mycket roligare att jobba smart och lite än att kämpa och jobba mycket 🙂

Hur märker du om du vill för mycket för ditt eget bästa? Skriv i i kommentarerna!

Nästa vecka fortsätter temat lust och längtan. Kriaki kommer att gästblogga om sin resa till Playa del Carmen.

Prenumerera på den fria utbildningen i hur man bygger webbföretag och få boken Bästa idéerna för att sälja mer på webben!

På gång

Den 22 februari startar en 30 dagars utmaning i Noffice som stöd för att hinna allt i ditt webbföretagande. Gå med i Noffice för att delta i hela utmaningen! Testa ett smakprov av utmaningen i den här gruppen:

Klicka här för smakprov på utmaning som startar den 22 februari: https://www.facebook.com/groups/191953684469723/?fref=ts

Den 23 februari, ett webinar i samarbete med Småföretagarna där jag och Margareta Elleby samtalar om bokföring för småföretagare. Gratis så klart!

Klicka på länken för att reservera din plats: http://app.webinarjam.net/register/1250/1e55cb3c6c

I Noffice kommer vi att bjuda på massor av stöd för företagare den 29 februari. Tacka ja till eventet här och ta del av massivt stöd.

Klicka på länken för massor av gratis stöd för företagare: https://www.facebook.com/events/1090671630977913/