Vi har spenderat 10 dagar i Barcelona och 5 dagar hade varit lagom. Förstå mig rätt! Jag älskar den avslappnade attityden hos människorna i Barcelona, maten, stranden, Ramblan och marknaden men … Gud vad mycket avgaser det är i storstäder!

Härligt att ta tåget till Sitges, några mil söder om Barcelona. Här möts vi av värme, frisk luft och en genuin karaktär.  Upplever att Sitges behållit mycket av det ursprungliga spanska, att turismen inte tagit över helt och hållet. Vi njuter av lugnet och den fantastiska utsikten över havet.

Maria Sundqvist startar sitt första webbföretag. Hon valde att följa med till Barcelona och Sitges för att smaka på livet som digital nomad och delta på kursen Content Bootcamp. I intervjun berättar Maria vad hon lärt sig om webbföretagande och livet som resande.

Det viktigaste Maria tar med sig är att skapa struktur, veta nästa steg och göra action points för att bygga sin verksamhet på webben.

Vill du starta webbföretag? Leva som digital nomad? De 10 första som skriver sin e-post adress nedan får 30 minuter fri coaching! Först till kvarn!

Nästa helg flyger jag till Los Angeles. Längtar att flyga in över den gigantiska staden, uppleva det speciella ljuset vid Stilla havet och vandra på beachen i Santa Monica. Undrar om jag kommer att bli lika irriterad på avgaser där som i centrala Barcelona?