För 249 kr per månad får du tillgång till visdom och kunskap i besjälat entreprenörskap via Anna Åberg, Lucas Meijer, En Kurs I Mirakler och Sibirisk Shamanism. Allt inom ramen för Q&A om besjälat entreprenörskap. Vi träffas 14 – 14.30 varje måndag och svarar på frågor om det besjälade entreprenörskapet. Om du inte kan delta på plats ser du videon efteråt.

Från rädsla till kärlek genom relationer

Att gå från rädsla till kärlek gör vi genom relationer enligt EKIM. Affärer är relationer. Genom relationerna i entreprenörskapet som vi har med kunder, samarbetspartners, kollegor, leverantörer kan vi se speglingar av rädslan och använda kursen för att vägleda oss till kärleken.

Få högre perspektiv med andarnas hjälp

Andarna finns med oss, vare sig vi vet det eller inte. Genom shamanismen kan vi skapa en medveten kontakt med dem och bygga relationer med dem, för att hjälpa oss vidare på vår väg och leva mer fullkomligt. Vårt entreprenörskap stärks av andarnas vägledning och stöd.

Vi vill bidra

Vi vill med medlemsprogrammet om det besjälade entreprenörskapet bidra till en värld där företag drivs i balans och samklang med resterande skapelsen, för en harmonisk värld i kärlek och gemenskap. Tillsammans för Kärlek.

Klicka här för mer information: https://extendedfreedomacademy.thinkific.com/courses/besjalat-entreprenorskap-medlemsprogram